Weber® Gasolgrillar

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

Weber® GO-ANYWHERE GAS - 3% Bonus till Framtida köp!

2 099 kr. 1 659 kr.

Weber® Traveler - 3% Bonus till Framtida Köp!

5 999 kr. 4 999 kr.

Weber® Traveler Stealth Edition NYHET!

6 499 kr. 5 499 kr.

Weber® SPIRIT II E-210 GBS GASOLGRILL Svart - 3% Bonus till Framtida Köp!

6 199 kr. 5 399 kr.

Weber® SPIRIT II E-310 GBS GASOLGRILL Svart - 3% Bonus Till Framtida Köp.

7 899 kr. 6 699 kr.

Weber® SPIRIT II E-320 GBS GASOLGRILL Svart - 3% Bonus till Framtida Köp.

8 999 kr. 7 699 kr.

Weber® SPIRIT EPX-315 GBS SMART GASOLGRILL - 3% Bonus till Framtida köp!

12 499 kr. 10 999 kr.

Weber® SPIRIT EPX-325S GBS SMART GASOLGRILL - 3% Bonus till Framtida köp!

12 999 kr. 11 399 kr.

Weber® SPIRIT EPX-325 GBS SMART GASOLGRILL - 3% Bonus till Framtida köp!

13 499 kr. 11 899 kr.

Weber® SPIRIT EPX-335 GBS SMART GASOLGRILL - 3% Bonus till Framtida köp!

13 999 kr. 12 599 kr.

Weber® SPIRIT SPX-335 GBS SMART GASOLGRILL - 3% Bonus till Framtida köp!

14 999 kr. 11 999 kr.

Weber® Genesis® E-325S GASOLGRILL - 3% Bonus till Framtida köp!

16 999 kr. 13 599 kr.

På Lindar'n hittar du ett stort utbud av utvalda Weber® Gasolgrillar i flera utföranden

Weber - grillar i världsklass

Weber är en av världens mest kända tillverkare av grillar och tillbehör, de flesta hade nog sagt att Weber är den mest kända tillverkaren. Weber grundades på 1950-talet i USA och har sedan dess tillverkat högkvalitativa produkter som används av grillälskare över hela världen. På denna sida hittar du vårt välsorterade utbud av alla Webers gasolgrillar.  Gemensamt för alla Webers produkter är att de låter dig fokuserad på det som är kul, nämligen just att grilla!

Weber gasolgrillar

Det finns flera olika typer av Weber gasolgrillar och de har garanterat en variant som passar dig! Weber serie av gasolgrillar består av Genesis, Q-grillar, Spirit och Summit.

Weber Genesis

Genesis är en klassiska Weber gasolgrill med tre till fyra brännare. Du kan även få denna gasolgrill med Weber connect teknik. Denna grill passar för alla ändamål.

Weber Q-grill

Q-grill är en Weber gasolgrill med det bästa från två världar. Det är en lite mindre men snygg gasolgrill. Den passar in på en mindre trädgård men den är tillräckligt stor för att grilla till hela familjen. Q-grillen finns med och utan stativ, så den är perfekt att ta med i husvagnen, båten eller bagageluckan. Med en Q-grill är det du som bestämmer vart du vill grilla.

Weber Spirit

Spirit är en perfekt förstagrill och den finns i flera olika storlekar och modeller. Du kan välja från två till tre brännare. Några av modellerna har även smart-grill funktioner som lyfter din matlagning till nästa nivå.

Weber Summit

Summit är en Weber gasolgrill för den absolut vassaste grillmästaren. Med en Summit kommer du att överträffa alla förväntningar. Gasolgrillen har sex brännare och flera olika wow-funktioner. Vad sägs om upplysta kontrollknappar, sear station, lampa i handtaget, rökning, sidobrännare eller en rotisserie? Denna grill har allt.

Kvaliteter som ökar grillupplevelsen

Alla produkter från Weber är i högsta kvalitet. Weber gasolgrillar är uppbyggda med en gedigen vagnstomme som garanterar att gasolgrillen står riktigt stadigt och plant. Webers gasolgrillar har dessutom en droppform i botten. Detta gör rengöringen smidig och effektiv, plocka enkelt ut den gamla formen och sätt in en ny, men akta så att droppformen inte är varm. Webers gasolgrillar har även inbyggda Flavorizer Bars som gör två saker, ökar smaken och skyddar gasolgrillen. Flavorizer barsen sitter över brännarna vilket skyddar dem från mat, fett, marinad och annat som droppar ner. Eftersom de håller en hög temperatur kommer allt som hamnar på Flavorizer bars att förångas och cirkulera i grillen, vilket ger en fantastisk grillsmak. En del Weber gasolgrillar har även värmereflektor som sitter under brännarna och optimerar värmefördelningen i grillen. Detta gör det lättare för dig som grillar att få ett jämnt och bra resultat.

Vilken gas används för Webers gasolgrillar

Det kan vara bra att veta vilken typ av gas som kan användas i en gasolgrill. Den vanligaste gasen som används för gasolgrillar i Sverige är propan. Gasolgrillen får gasen via en gasoltub sk. PK5 eller PK10. Det finns också mindre gasoltuber, engångs, till de mindre portabla grillarna. För att koppla ihop gasoltuben och gasolgrillen behöver du en regulator. I Webers gasolgrillar ingår alltid en regulator. Du kan köpa en gasoltub som fungerar till alla Weber gasolgrillar på de flesta bensinstationer.  Priset på gasol är inte dyrt, vad som ofta kostar pengar är själva tuben eller flaskan som gasolen ligger i. Dessa går ofta att fylla på och om du säljer din gasolgrill kan du lämna in din gasol-tub eller -flaska på flera olika ställen.

Smidigheten med gasolgrillar

En stor fördel med att ha en Weber gasolgrill är såklart smidigheten. Kolgrillar i all ära, men det går inte att jämföra en gasolgrillar och kolgrillar när det gäller smidighet. En kolgrill behöver du tända i tid, få bra glöd och arbeta med att behålla glöden beroende på hur länge du ska grilla. Sedan när kolen har svalnat behöver du göra dig av med kolen och rengöra grillen. En gasolgrill startar du, grillen blir varm på fem till tio minuter sen är det bara att grilla och justera temperaturen precis så som du vill ha den. Behöver du mer eller mindre värme så sänker du gastillförseln enkelt med kontrollknapparna. Eftersom det inte är någon kol med så behöver du inte rengöra grillen lika ofta. När du väl ska rengöra din Weber gasolgrill behöver du bara byta ut droppformen, självklart behöver du putsa gallret ibland men det behövs för alla grillar.

Vanliga frågor om Weber gasolgrill

Hur tänder man en gasolgrill?

Öppnar locket. Vrider på gasolflaskans ventil. Vrider reglagen på grillen till högsta läget, väntar några sekunder. Trycker på tändknappen, stänger locket och väntar tills grillen kommer upp i den temperaturen man önskar.

Vilken regulator ska man ha till en gasolgrill?

Till Webers gasolgrillar använder man artikel 8454 med en regulator på 29 mbar

Hur rengör man en gasolgrill?

Grillgallren bränner man av och sedan rengör med en grillborste. Utsidan använder man med fördel något av Webers rengöringsmedel. Insidan borstas av med en grillborste i rostfritt stål. Även flavorizer görs rena med borste och plastskrapa.