Weber® Tillbehör

Viktigt att ha bra grilltillbehör

Weber har en oändlig mängd tillbehör som gör din grillupplevelse till ett rent nöje. Grilltillbehören kan också ta din grillning till en ny nivå, eller bara hjälpa till rent praktiskt och spara tid och kraft.

Börja att utforska Webers breda utbud av tillbehör och låt det roliga börja.

Upptäck alla Webers tillbehör för att laga en Pizza som i Italien. Det finns pizzastenar i alla de storlekar och former. Dessa är även perfekta att baka bröd eller brownies på. Komplettera med pizzaspaden eller pizzaskäraren.

För den som älskar röksmak på sin grillade mat har Weber i sitt tillbehörssortiment ett stor urval av chips och chunks. Det finns ett urval av chips som passar till fågel, fisk, fläsk eller nötkött. Varför inte prova att kallröka i sin grill, där det i Webers tillbehör finns en kallrökningsenhet och rökspån.

Varför inte komplettera din grill med ett rotisseri? Det finns ett rotisseri bland Webers tillbehör till varje grillmodell. Kycklingen som snurrar runt blir saftig och god. Samtidigt som kycklingen går rotisserikorgen runt med grönsakerna. Variera matlagningen med att använda Webers tillbehör grillspett till rotisseri.

Fantasin har inga gränser för vad du kan använda Webers tillbehör till.

Bland Webers tillbehör finns stor sortering av rengöringsprodukter för att hålla din grill fräsch och fin. Det finns också inom Webers tillbehör överdrag, redskap i stor sortering, stekplattor, förkläden, termometrar och mycket, mycket mer.