Delbetalning

Genom att dela upp ditt köp får du en faktura varje månad. Du ansöker om delbetalning via SEB och fyller i beloppet du vill handla för och hur många månader du vill dela upp betalningen på. Du får svar på din ansökan direkt.

När din ansökan är godkänd får du ett engångskortnummer som du använder för att betala hela ditt köp. Kortuppgifterna är giltiga samma dag som du ansöker fram till klockan 23:59.

För att ansöka måste du vara över 18 år och ha mobilt BankID. När du ansöker gör SEB en kreditupplysning via UC. Du behöver inte vara kund i SEB för att ansöka.

Din ansökan gäller för ett betalningstillfälle.
Det lägsta beloppet du kan ansöka om är 3000 kronor och det högsta beloppet är 70 000 kronor. Ansökan avrundas uppåt till hela tusental. Det belopp som är kvar efter köpet tas automatiskt bort från din delbetalning.

Vid en betalningsplan på 12 månader och en kredit på 10 000 kronor tillkommer en uppläggningsavgift på 295 kr och en administrativ avgift på 30 kr per månad. Den effektiva räntan är 12,88%. Den totala kostnaden för krediten är 10 655 kr. Vid ev avvikelse från betalningsplanen utgår en kreditränta på f.n. 15% (1,25% per månad). Lägsta belopp att betala är 3% av den totala skulden varje månad.

Kostnadsexempel och fullständiga villkor.

1. Ansök via SEB:s webbplats

Till ansökan 

Du kan även ansöka via SMS: skicka "delbet lindarn3" till 72585.

2. Efter beviljad ansökan

Gå till kassan och använd ditt engångskortnummer med Nets kortbetalning