MUURIKKA Stekhäll - Set & Gasbrännare

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

MUURIKKA Stekhälls Set 48 cm PRO

Muurikka SET 48 cm den minsta i serien med komplett paket som är lätt att ta med. Slang & regulator köpes separat!!
2 690 kr. 1 990 kr.

MUURIKKA Stekhäll 48 cm med ben i skyddspåse

Klassisk stekhäll från Muurikka.
890 kr.

MUURIKKA Stekhäll 58 cm med ben i skyddspåse

Klassisk stekhäll från Muurikka.
1 275 kr.

MUURIKKA Gasbrännare D500 endast brännare

Regulator & slang ingår INTE!
1 400 kr.

MUURIKKA Gasbrännare D600 endast brännare

Regulator & slang ingår INTE!
2 125 kr.

MUURIKKA Picknick Stekhälls set 48 cm NYHET!

Perfekt till picknicken eller att placera på ett bord.
2 995 kr.

MUURIKKA Stekhälls set 48LL NYHET! Kommer snart....

Elegant stekhälls set med diameter 48 cm.
3 495 kr.

MUURIKKA Stekhälls set 58LL NYHET!

Elegant stekhälls set med diameter 58 cm.
3 995 kr.

MUURIKKA Stekhälls set 78LL NYHET!

Elegant stekhälls set med diameter 78 cm.
5 995 kr.

MUURIKKA Stekhälls set gasol LL Svart 100 cm NYHET!

Elegant stekhälls set för det större sällskapet eller familjen.
13 495 kr.

MUURIKKA Stekhälls set gasol LL Svart 120 cm NYHET!

Elegant stekhälls set för det större sällskapet eller familjen.
15 495 kr.

Ta din matlagning till en ny nivå med en Muurikka stekhäll

I decennier har Muurikka arbetat för att främja utomhusmatlagning. Oavsett om det är i trädgården, i sommarstugan eller på utflykten finns det högklassiga produkter som ger en matupplevelse utöver det vanliga. I sortimentet hittar du dessa fantastiska stekhällar som tar din matlagning till en ny nivå. Med ett Muurikka stekhäll kan man tillsammans med familjen eller goda vänner laga god mat ute i friska luften.

Att tänka på innan köp

Som alltid när du ska köpa något nytt så ska du ställa dig själv frågan hur du tänker använda din stekhäll. Har du tänkt använda din nya stekhäll över öppen eld, ovanpå grillen eller har du tänkt köp ett sett med gasolbrännare? Vi har flera färdiga set för dig som vill ha en allt i en lösning, där ingår både stekhäll och gasolbrännare. Föredrar du att laga mat över grillen eller öppen eld så finns det en Muurikka stekhäll som är perfekt till detta. Tänk på att alltid kolla vilka regler som gäller lokalt där du bor, så att du inte använder öppen eld när det t.ex. råder eldningsförbud eller använder en gasoldriven Muurikka där du inte får. Den sista frågan är vilken typ av matlagning du vill använda din stekhäll till. Eftersom Muurikka har flera olika modeller så kan det vara värt att köpa rätt modell till din typ av matlagning.

Vad för matlagning passar till stekhällen?

Det är nog många som tänker Paella när man nämner en Muurikka, vilket är helt rätt eftersom det finns stekhällar som är speciellt gjorda för detta. Det finns dock andra flera andra modeller som passar till många andra typer av matlagning. Frågan du ska ställa dig är: “Vad är jag sugen på att laga för mat på min Muurikka stekhäll?”. Om du har brist på fantasi så kan vi på Lindarn ge dig ett par bra exempel på mat du kan tillaga. Något som är omåttligt populärt just nu är smashburgare, vilket är perfekt att tillaga på en Muurikka stekhäll. Den väl tilltagna stekytan kommer att ge dig gott om plats att tillaga flera åt gången, du kommer dessutom märka att stekhällen kommer ge dina smashburgare en fantastisk yta. Fast du kanske är sugen på något mer exotiskt? Muurikka stekhäll är även fantastisk att göra wok i, det finns speciella modeller vars form påminner väldigt mycket om en vanlig wokgryta. Som sagt, det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Den är dessutom enkel att rengöra

Börja med att steka in stekhällen. Hetta upp den ordentligt och smörj in den med Muurikka Silava stekfett på tub. Efter användning häll i vatten och skrubba bort matresterna. Torka rent med hushållspapper och smörj in stekhällen med Muurikka Silava stekfett på tub. Om man får rost på stekhällen kan man använda stålull eller liknande. Bränn sedan in hällen igen och smörj med fett. Förvara stekhällen torrt.