MUURIKKA Sommarkök

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

MUURIKKA Sommarkök GAS Maxi Pro Svart UTSTÄLLNINGSEXEMPLARET!

ENDAST I BUTIK. Slang & Regulator köpes separat!
6 190 kr. 3 990 kr.

Den färdiga lösningen till uteköket

Älskar du att laga mat utomhus så fort värmen kommer? Då är Muurikka sommarkök en perfekt lösning för dig. Till sommarköket så kommer allt du behöver för att komma igång, förutom gasolen om man ska vara petig. Det kompletta sommarköket kommer med bord, brännare, sidobord, 58 cm Muurikka stekhäll samt ett lock som passar stekhällen.

Muurikka sommarkök fungerar till alla typer av matlagning

Med denna lösning är du snabbt i gång med att laga mat. Vad är det du är sugen på? Paella eller någon annan typ av gryta från medelhavet? Perfekt att tillaga på med detta utekök. Är ni sugna på något gott efteråt? Varför inte tillaga pannkakor eller steka och flambera bananer på uteköket? Det enda som sätter gränserna är din egen kreativitet. Du är dessutom inte fast med den stekhäll som följde med ditt Muurikka sommarkök, du kan fritt komplettera med någon av de andra modellerna.

Perfekt för större sällskap

Eftersom stekytan är ordentligt tilltagen med sina 58 cm i diameter så passar denna väldigt bra om även vid matlagning till större sällskap. Det är inga problem att enkelt laga mat så att det räcker för familj och vänner.

Är du orolig för rengöringen efteråt? Den är så pass enkel att du garanterat kan övertala en av dina gäster att göra det åt dig. Allt du behöver göra är att koka upp vatten i stekhällen och torka av efter matlagningen, så är ditt sommarkök redo för nästa mål mat.