MUURIKKA Eldstad

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

MUURIKKA Eldstad 60 cm Stål

2 690 kr.

MUURIKKA Eldstad 70 cm Stål

2 990 kr.

MUURIKKA Eldstad 60 cm CORTEN

3 590 kr.

MUURIKKA Eldstad 70 cm CORTEN

3 990 kr.

MUURIKKA Grillplatta till Eldstad 60 cm

1 390 kr.

MUURIKKA Grillplatta till Eldstad 70 cm

1 690 kr.

MUURIKKA Grillgaller till grillplatta

Perfekt för matlagning över eldstaden.
1 130 kr.

För en mysig stund tillsammans med vänner och familj

Muurikka eldstäder tillverkas i Finland av tjockt finskt kvalitetsstål. Dessa robusta eldstäder är gjorda för att klara de olika väderförhållandena vi har i Norden. Det är inte ovanligt att dessa eldstäder från Muurikka kan ärvas från en generation till en annan.

Det finns få saker som är så mysigt som att samlas med vänner och familj kring den runda eldstaden för att njuta av den förtrollade stämning och värme, som den öppna elden ger. Höj stämningen lite extra genom att använda Muurikka eldstad till att laga mat. Gör det enkelt och grilla korv eller marshmallows över den öppna elden, eller använd något av flera bra tillbehör för att ta matlagningen till nästa nivå.

Muurikka eldstad finns i två olika storlekar

Muurikka eldstäder tillverkas också i två olika stålkvaliteter. Det ena är COR-TEN®-stål som får sin unika rostiga färg med tiden, efter att den har utsatts för väder och vind. Det andra alternativet är stål som behåller sin mörka stålfärg om den sköts på rätt sätt med regelbundet underhåll och skydd. Vår favorit är så klart cor-ten varianten som blir fantastiskt fin med tiden.

Grillplatta eller grillgaller?

Det finns två olika tillbehör som är gjorda för att underlätta matlagningen med din Muurikka eldstad. Välj mellan en grillplatta och ett klassiskt grillgaller. Grillplattan skapar en grillyta runt kanten på eldstaden där du kan steka valfri mat. Använder du däremot grillgallret så har du helt plötsligt en lite mer klassisk grill, med skillnaden att du nog använder ved i stället för grillkol. Vilket både höjer stämningen vid matlagningen och smaken på maten.