LED Candles

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

INOMHUSDEKORATION Flamme Ring Silver 30 cm

Silverfärgad metallring med vårt fina antikljus Flamme i 15cm som medföljer . Fin att dekorera med i fönster eller mot en vägg. Undvik att hänga i direkt solljus då vaxljuset kan smälta utav värmen. Timer. 1 AA batteri ingår inte.
149 kr.

LED Blockljus M-Twinkle 12,5 cm

Verklighetstroget ljus i plast. Skapar ett mysigt och behagligt sken både utomhus och inomhus. Ljuset är batteridrivet med inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när de ska lysa. 2 AA batterier ingår inte.
95 kr.

LED Blockljus M-Twinkle 17,5 cm

Verklighetstroget ljus i plast. Skapar ett mysigt och behagligt sken både utomhus och inomhus. Ljuset är batteridrivet med inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när de ska lysa. 2 AA batterier ingår inte.
105 kr.

LED Blockljus FLAMME 15 cm

Vaxljus i vår familj Flamme, med naturtrogen låga som lyser upp med varmvitt sken. Ljuset har inbyggd timer. Höjd inklusive låga är ca 15cm. 2 AA batterier ingår inte.
90 kr.

LED Blockljus FLAMME 17 cm

Vaxljus i vår familj Flamme, med naturtrogen låga som lyser upp med varmvitt sken. Ljuset har inbyggd timer. Höjd inklusive låga är ca 17cm. 2 AA batterier ingår inte.
95 kr.

LED Blockljus FLAME CANDLE 7 cm

Litet vitt plastljus med dansande Flame låga inuti, med inbyggd timer. 1 batteri CR2450 ingår.
49 kr.

LED ANTIKLJUS 2-Pack M-Twinkle

Verklighetstrogna antikljus i vax med vickande låga. Skapar ett mysigt och behagligt sken inomhus. Ljusen är batteridrivna med inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när de ska lysa. 2-pack. Drivs av 4 st. AA batterier. Batterier ingår ej.
169 kr.

LED Värmeljus 2-PACK PAULO

2-pack med batteridrivna värmeljus i färgen vit. Lågan ger ifrån sig ett varmvitt sken, vilket gör dom perfekta för att skapa en mysig atmosfär inomhus. Dessa ljus har även en inbyggd timerfunktion. 2 batterier CR2450 ingår
49 kr.

LED Gravljus SERENE 13,5 cm

Ett vackert gravljus i färgen vit med ett fint sken som lyser upp i mörkret. Ljuset är 13,5cm högt och har extra lång brinntid. 2 batterier C ingår inte.
60 kr.

LED Gravljus DOVE 12 cm

Gravljus med tryckt mönster i form av en flygande Duva. Höjd 12cm. Med inbyggd timer. 2 batterier AA ingår ej.
55 kr.

LED Gravljus DOVE 21 cm

Gravljus med tryckt mönster i form av en flygande Duva. Höjd 21cm. Med inbyggd timer. 2 batterier AA ingår ej.
65 kr.

LED ANTIKLJUS 2-PACK FLAMME SWIRL

Vitt antikljus med twist formad vax i vår Flamme serie. Den naturtrogna lågan lyser med ett varmvitt sken. Med inbyggd timer. storlek på ljuset med låga 25cm.
119 kr.