KÄRCHER Högtryckstvättar

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

KÄRCHER K2 Power Control

Högtryckstvätten K 2 Power Control passar till exempel för rengöring av cyklar, trädgårdsredskap och trädgårdsmöbler. Uppnå ännu bättre resultat med rengöringstipsen i Kärcher Home & Garden-appen.
1 399 kr. 1 259 kr.

KÄRCHER K3 Power Control Car & Home

Högtryckstvätt K3 Power Control med G 120 Q Power Control-spolhandtag. Uppnå ännu bättre resultat med rengöringstipsen i Kärchers Home & Garden-app. Inkl. Car & Home Kit.
2 449 kr. 2 199 kr.

KÄRCHER K4 Universal

Högtryckstvätten K 4 Universal är den perfekta hjälpredan vid måttlig smuts runt huset.
2 799 kr. 2 499 kr.

KÄRCHER K4 Power Control

Högtryckstvätt K4 Power Control med G 145 Q Power Control-spolhandtag och spolrör. Uppnå ännu bättre resultat med rengöringstipsen i Kärchers Home & Garden-app
3 399 kr. 2 999 kr.

KÄRCHER K4 Power Control Home

Högtryckstvätt K 4 Power Control med G 145 Q Power Control spolhandtag och spolrör. Uppnå ännu bättre resultat med rengöringstipsen i Kärcher Home & Garden-appen.
3 899 kr. 3 499 kr.

KÄRCHER K5 Power Control Flex

Högtryckstvätt K 5 Power Control med spolhandtag G 145 Q Power Control, spolrör Vario Power och Kärchers Plug 'n' Clean-system. Uppnå ännu bättre resultat med rengöringstipsen i Kärcher Home & Garden-appen.
5 199 kr. 4 399 kr.

KÄRCHER K5 Premium Smart Control Flex

Högtryckstvätt K 5 Premium Smart Control Flex med integrerad Bluetooth, applikationsrådgivare i Kärcher Home & Garden-appen, boost-läge för extra kraft, G 180 Q Smart Control spolhandtag, 3-i-1 Multi Jet spolrör och slangvinda.
5 899 kr. 5 199 kr.

KÄRCHER K7 Premium Power

Den kraftfulla högtryckstvätten K 7 Premium Power med slangvinda och vattenkyld motor är den idealiska högtryckstvätten med extra kraft för alla dina rengöringsbehov. Används till hårt sittande smuts och rengör ytor upp till 60m2/h.
6 749 kr. 5 999 kr.

KÄRCHER K7 Premium Full Control Plus

På K 7 Premium Full Control Plus Flex kan önskat tryck och dosering av rengöringsmedel regleras med knappar på spolhandtaget och tillsammans med LCD-displayen ger det rätt inställning och maximal kontroll för varje rengöringsbehov.
7 299 kr. 6 599 kr.

KÄRCHER OC 3 Portabel Lågtryckstvätt

Perfekt till: Cyklar Trädgårdsutrustning (spadar osv.) Husdjur/hundar Sittvagnar/sulkys Tält/campingutrustning Skor/vandringskängor Leksaker/Bobbycars®/hjul
2 149 kr.

KÄRCHER OC 3 PLUS Portabel Lågtryckstvätt

Kärchers portabla lågtryckstvätt med litiumjonbatteri och 7 liters vattenbehållare för mobil användning. Enkel att transportera och förvara.
2 299 kr.

KÄRCHER Terrasstvätt T-Cleaner PCL 4

Den elektriska terrasstvätten T-Cleaner PCL 4 angriper smutsen jämnt och kraftfullt tack vare roterande borstvalsar och inbyggd vattendistribution. Anslut direkt till vattenslangen.
2 899 kr. 2 499 kr.

Kärcher har tillverkar högtryckstvättar sedan 1950-talet

Kärcher grundades år 1935 i Tyskland och började tillverka högtryckstvättar på 1950-talet, så de har tillverkat högtryckstvättar i mer än 70 år. Kärcher är idag en ledande tillverkare av högtryckstvättar och annan rengöringsutrustning. Deras högtryckstvättar är kända för sin höga prestanda och pålitlighet.

Deras högtryckstvättar har en rad olika funktioner, som exempelvis justerbar tryckinställningar och olika munstycken för olika rengöringsbehov. De flesta av Kärcher högtryckstvättar är också utrustade med enkel och effektiv mekanisk design med tillgängliga komponenter för enkelt underhåll.

Kärcher högtryckstvättar är användbara för en mängd olika tillämpningar, inklusive rengöring av bilen, huset, trädgården, utomhusmöbler och byggnader. De kan också användas för att ta bort svåra fläckar och smuts från olika ytor, inklusive betong, tegel, trä, metall och plast.

Sammantaget är Kärcher högtryckstvättar ett utmärkt val för dem som söker högpresterande och pålitliga rengöringsutrustning. Deras högtryckstvättar erbjuder enkel användning och underhåll samt en mängd olika funktioner för att möta olika rengöringsbehov.

Fyra olika serier med högtryckstvättar – En för varje behov

Våra fyra högtryckstvättsserier har alla sina styrkor och är perfekt anpassade för just dina rengöringsbehov. Är du ute efter en smart högtryckstvätt, kompakt design eller en lätt och batterdriven högtryckstvätt? Vi kan garantera att vi har en Kärcher högtryckstvätt som passar just dig.

Kärscher Smart Control

Dessa högteknologiska och innovativa högtryckstvättar löser alla rengöringsutmaningar. Med den integrerade Home & Garden-appen, Bluetooth-anslutning och smarta utrustningsdetaljer, som Smart Control 3-i-1 Multi Jet spolhandtag och rengöringssystemet Plug'n'Clean för enkel applicering av rengöringsmedel är envis smuts inte längre något problem.

Kärscher Power Control

Skonsam och effektiv rengöring har aldrig varit enklare. Använd din Power Control högtryckstvätt tillsammans med Kärchers Home & Garden-app för att få praktiska tips och tricks för varje rengöringsuppgift. Applikationsrådgivaren, kraftfulla tillbehör som Power Control-handtaget med display eller Vario Power-spolhandtaget och en rejäl dos kraft löser dina vardagliga rengöringsutmaningar.

Kärscher Compact Högtryckstvätt

För dig som söker en utrymmesbesparande och transportabel högtryckstvätt behöver inte längre leta vidare. Våra högtryckstvättar i Compact-serien tar upp minimalt med plats, är smidiga att förvara och snabba att börja rengöra med.

K2 Batteridriven högtryckstvätt

Inga eluttag i närheten? Det är inga problem för vår batterdrivna högtryckstvätt K2 som utan problem löser mindre rengöringuppgifter runt hemmet med ordentlig kraft.

Vanliga frågor om högtryckstvättar

Hur fungerar en högtryckstvätt?

I högtryckstvätten sitter en motor som driven en pump. Pumpen trycker ut vattnet via ett munstycke som sedan rengör föremålet.

Hur använder man en högtryckstvätt?

Först ansluter man tvätten till en vattenkran via en trädgårdsslang. Sladden ansluts till ett jordat uttag. I munstycket reglerar man trycket beroende på vad det är man ska rengöra.

Hur många BAR ska en högtryckstvätt ha?

Det beror på vad man ska rengöra. Normalt klarar man sig mellan 110-140 bar. Vid tyngre rengöring krävs upp emot 200 bar.