Inomhusdekoration

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

GIRLAND LUMMER 1,8 m

Girlang i PE material med lite glitter och små kottar. Lyser upp med 20 varmvita dewdrops.
259 kr.

Inomhusdekoration FROST 13 cm

Batteridriven bordsdekoration med glittrande vätska. Inbyggd fläkt med motor ger en vacker dekoration med effekten av att det snöar inuti. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när produkten ska lysa. 3 AA batterier ingår inte.
245 kr.

Inomhusdekoration FROST 16 cm

Batteridriven bordsdekoration med glittrande vätska. Inbyggd fläkt med motor ger en vacker dekoration med effekten av att det snöar inuti. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när produkten ska lysa. 3 AA batterier ingår inte.
329 kr.

GIRLAND MISTEL 1,8 m

Vacker mistel girlang att dekorera med. Lyser med 20 varmvita dewdrops. Går att lysa upp med timer eller utan.
229 kr.

KLUSTERSLINGA DEW DROP 7,2 m

Dekorativ krabbljusslinga med 720 stycken kallvita LED dew drops. Kan användas vid diverse dekorationer, vid tex dukningar, som julgransslinga mm. Slingan är silverfärgad och ca 7,2 m lång. Levereras upprullad på en kabelvinda för enkel hantering. Lämpar sig för inomhusbruk.
399 kr.

BORDSDEKORATION KUPOL 3-pack BRUN

Set med 3 små kupoler med trädekoration inuti. Batteridriven med LED-belysning. Fin att dekorera med och den har ett varmvitt sken. Höjd 8,5 cm
129 kr.

BORDSDEKORATION KUPOL VIT med hus

Vacker och iögonfallande lykta som skapar en mysig hemkänsla. Kupolen har LED-belysning med varmvitt sken. Lyktan är batteridriven och har en inbyggd timer. Höjd 17,5 cm
179 kr.

DEKORATIONSFIGUR FRIENDS

Dekorativ ängel med glödande vingar. Ängeln har en fin touch av puderrosa. Produkten drivs av 2 AG13-batterier, dessa ingår.
269 kr.

DEKORATIONSFIGUR JOYLIGHT

Batteridriven dekorationsfigur med LED-belysning. Tomten har en röd glittrande luva och vantar. En härlig dekoration som sprider julstämning i hemmet. Höjd 28 cm
79 kr.

INOMHUSDEKORATION FROST

Batteridriven bordsdekoration med glittrande vätska. Inbyggd fläkt med motor ger en vacker dekoration med effekten av att det snöar inuti. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när produkten ska lysa. Dekorera till jul och advent för den perfekta julkänslan. 13 cm x 13 cm x 13 cm.
299 kr.

INOMHUSDEKORATION FROST

Batteridriven bordsdekoration med glittrande vätska. Inbyggd fläkt med motor ger en vacker dekoration med effekten av att det snöar inuti. Den inbyggda timern gör det lätt att ställa in när produkten ska lysa. Dekorera till jul och advent för den perfekta julkänslan. 16 cm x 16 cm x 16 cm.
399 kr.

GLASKULA GLOW SNOW

Glaskula med dew drop och dekorativt mönster. Dekorationen avger ett vackert sken och passar alla rum i hemmet
295 kr.