HUSQVARNA Högtryckstvättar

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

HUSQVARNA PW 130 Högtryckstvätt - 3% Bonus Till Framtida Köp.

100-serien: Utformad för grundläggande rengöringsuppgifter såsom uteplatser och trädgårdsprodukter.
1 990 kr. 1 690 kr.

HUSQVARNA PW 240 Högtryckstvätt - 3% Bonus Till Framtida Köp.

Husqvarna högtryckstvätt i 200-serien: Mångsidiga högtryckstvättar med robust och ändamålsenlig design – perfekt för de flesta rengöringsuppgifter i huset och trädgården.
3 190 kr.

HUSQVARNA PW 350 Högtryckstvätt - 3% Bonus på Framtida köp!

300-serien: Högpresterande, robusta högtryckstvättar med lång livslängd och ändamålsenlig design för utmärkta resultat vid krävande arbeten som fordon och stenväggar.
4 290 kr. 3 690 kr.

HUSQVARNA PW 480 Högtryckstvätt - 3% Bonus Till Framtida Köp.

400: Ett brett utbud av extra stora, fullt utrustade högtryckstvättar med höga prestanda och lång livslängd. Byggda för de mest krävande rengöringsuppgifterna inklusive husbilar och andra stora fordon, fasader och egendomar.
7 790 kr.

HUSQVARNA PW 490 Högtryckstvätt - 3% Bonus Till Framtida Köp.

400: Ett brett utbud av extra stora, fullt utrustade högtryckstvättar med höga prestanda och lång livslängd. Byggda för de mest krävande rengöringsuppgifterna inklusive husbilar och andra stora fordon, fasader och egendomar.
8 790 kr.

Vilken Husqvarna högtryckstvättsmodell är rätt för dig?

Få fräschare fordon, trädgårdsmöbler, väggar, stenväggar eller uteplatser – din högtryckstvätt från Husqvarna är redo att ta itu med i stort sett alla utrymmen utomhus där smuts och damm har samlats.

Rengöringens utförande avgörs av hur vattentrycket och vattenflödet används i kombination. Ju större område som ska rengöras eller ju större mängd jobb som ska utföras, desto högre rengöringsprestanda rekommenderar vi för att jobbet ska utföras effektivt.  

Husqvarna högtryckstvätt i 100-serien:

Utformad för grundläggande rengöringsuppgifter såsom uteplatser och trädgårdsprodukter. 

Husqvarna högtryckstvätt i 200-serien:

Mångsidiga högtryckstvättar med robust och ändamålsenlig design – perfekt för de flesta rengöringsuppgifter i huset och trädgården.  

Husqvarna högtryckstvätt i 300-serien:

Högpresterande, robusta högtryckstvättar med lång livslängd och ändamålsenlig design för utmärkta resultat vid krävande arbeten som fordon och stenväggar. 

Husqvarna högtryckstvätt i 400:

Ett brett utbud av extra stora, fullt utrustade högtryckstvättar med höga prestanda och lång livslängd. Byggda för de mest krävande rengöringsuppgifterna inklusive husbilar och andra stora fordon, fasader och egendomar.