HONDA UMK 435 UE ET Gräsröjare

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: UMK435
Leverantör: Honda
Förut: 6 890 kr.
6 190 kr.
Du tjänar 185 poäng!

Egenskaper Honda grästrimmer UMK-modellen


Mindre ljud, mindre rök och mindre lukt... vänlig mot både människor och miljön. Hondas utbud av trimmers/röjsåg med den unika 4-takts minimotorn ger kraft, prestanda, lättanvändbarhet och driftsäkerhet som inga modeller med 2-taktsmotorer kan matcha.

Användarvänlig

Tack vare automatisk dekompression startar motorn utan ansträngning redan vid första försöket, även när det är kallt ute. Därmed behövs bara hälften så mycket dragstyrka jämfört med en tvåtaktsmotor för att starta din trimmer/röjsåg. En Honda grästrimmer kan användas i 360° och förvaras i vilken position som helst. Tack vare dess kompakta, lätta och ergonomiska konstruktion är den enklare att hantera och den kommer att göra det möjligt för dig att arbeta längre och bli mindre trött.

Låga utsläpp med ekonomisk fyrtaktsmotor

Honda grästrimmer UMK har fyrtaktsmotor. Det innebär låga utsläpp (endast 15 % av vad en konventionell tvåtaktsmotor släpper ut). En fyrtaktsmotor drar även mindre bränsle, upp till 50% mindre jämfört med tvåtaktsmotorer. Motorn uppfyller de allra strängaste utsläppskraven i världen (EPA 2005). Hondas trimmers/röjsågar körs på vanlig handelsbensin (ingen oljeinblandning). Fyrtaktsmotorn gör att vibrationerna från motorn minskar avsevärt och trimmern/röjsågen blir lättare att hantera. Dessutom blir trimmern tystgående.

Utrustning

  • Skyddsglasögon
  • Halvautomatiskt trimmerhuvud Tap & Go
  • Komfortsele
  • Tretandad klinga
  • Rak rigg
  • "Cykelhandtag"
  • Cylindervolym 35 cc

Teknisk Specifikation

MotorGX 35 (fyrtakt)
Nettoeffekt1,0 kW / 7000 rpm
Tankvolym0,6 liter
Axel

Rak

Skydd mot vibrationerAntivibrationssystem
Standard utrustningSkyddsglasögon, trimmerhuvud, Tap & Go, komfortsele och tretandad klinga
Vikt6,6 kg
Ljudnivå111 dB(A)
Ljudnivå vid användaren LWA94 dB(A)