HONDA HRX 537 VYEA Bensingräsklippare

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: HRX537VYEA
Leverantör: Honda
Förut: 12 890 kr.
10 990 kr.
Du tjänar 329 poäng!

Xenoy är ett mycket slagtåligt material som inte rostar. Det används bland annat i stötfångare på bilar och är mycket tåligt mot slag. Den låga vikten gör gräsklipparen lätt att hantera.

Låg ljudnivå

Knivbladet är patenterat och specialutformat för att minska ljudnivån.

Kraftfull motor med låg bränsleförbrukning

Hondamotorn i denna gräsklippare ger ett högt vridmoment, samtidigt som den har ett relativt lågt motorvarv. På så sätt får du perfekt klippning utan gräsansamling, inte ens i tätaste gräs. Dessutom får du låg bränsleförbrukning, låg ljudnivå och minimalt mekaniskt slitage.

Enkla och bekväma reglage

ErgoActive-handtag i halkfritt "soft skin"-material är konstruerade för din säkerhet och bekvämlighet. Du har alla reglage inom bekvämt räckhåll, vilket gör det maximalt bekvämt. Det nyutvecklade Smartdrive-systemet gör regleringen av hastigheten både enkel och bekväm.

4 i 1-systemet

"4 i 1-systemet" i Hondas gräsklippare HRX537 är utan tvekan det bästa valet och den lämpligaste lösningen för din trädgård!

Honda HRX 537 VYEA erbjuder ett komplett 4 i 1-system för gräsklippning, vilket ger den ultimata flexibiliteten. Du kan välja mellan funktionen uppsamling eller mulching, eller samtidig kombination av båda i 10 steg, genom en enkel vridning på en spak bakom motorn. Lövtuggning finns också. Allt detta kan utföras utan arbetskrävande omställning.

Variabel mulching

Mulching är en gräsklippningsteknik som gör att det klippta gräset finfördelas innan det sprids ut på marken och blir till gödning för gräsmattan. Denna gräsklippare har variabel mulching vilket innebär att du med en enkel spak kan ändra från fullständig mulching till uppsamling. Du behöver varken byta knivblad, ta av uppsamlingssäcken eller ha reda på extradelar.

Rotostop® (knivkoppling)

Du behöver inte starta om motorn varje gång du lämnar gräsklipparen eller t ex ska köra över ett parti med mindre sten. Roto-stop® gör det möjligt för dig att enkelt koppla från kniven trots att motorn går. På så sätt kan du tömma uppsamlingssäcken, flytta på skräp och leksaker