HONDA Gräsklippare

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

HONDA HRS 536 SKEA Bensingräsklippare Mulching

7 790 kr. 6 790 kr.

HONDA HRG 466 PKEH Bensingräsklippare

5 990 kr. 5 390 kr.

HONDA HRG 466 SKEP Bensingräsklippare

6 790 kr. 6 090 kr.

HONDA HRN 536 VYEA Bensingräsklippare

En hållbar, användarvänlig gräsklippare med klassledande uppsamlingsförmåga samt SmartDrive kontroll, Selektiv Mulching samt Roto-Stopp kontroll.
9 690 kr. 8 690 kr.

HONDA HRX 476 VYEA Bensingräsklippare

10 290 kr. 8 990 kr.

HONDA HRX 537 VYEA Bensingräsklippare

12 890 kr. 10 990 kr.

HONDA HRX 537 HZE Bensingräsklippare med Elstart!

14 990 kr. 13 490 kr.

NÄR DET SKA GÅ FORT

Vi vet hur det känns, och det är där som Honda HRS-gräsklipparen kommer in. Med lättrullande kullager i alla fyra hjulen och enkelhastighet rör den sig med lätthet - och klipper gräset där den går fram.

Ingen uppsamlare, inget problem

Honda HRS ger dig möjlighet att välja antingen sidoutkast eller mulchning. Allt du behöver göra är att öppna eller stänga utkastet för att välja mellan de båda. Oavsett hur så samlas gräset inte upp, och därför behöver du inte stanna förrän det inte finns mer gräs att klippa. Då är jobbet klart.

EN LÄTTARE KÄNSLA

Perfekt för små och medelstora trädgårdar.

Om du är på jakt efter en lätt, robust gräsklippare som är ett nöje att använda så finns det en Honda IZY-klippare just för dig. De gör gräsklippningen så mycket lättare. Trädgården är trots allt den plats där man ska ta det lugnt, även när man arbetar i den.

ENKELHET OCH FLEXIBILITET SOM DU LÄNGTAT EFTER.

Tuff, pålitlig, hållbar, och faktiskt, en av mest användarvänliga gräsklippare som du kan få tag på, då är Honda HRN modellen perfekt till dig. Enkelt att manövrera i svåra område med hjälp av kontroll av körning, klippning och tempo. Professionella funktioner som gör stor skillnad för njutningen för varje trädgårdsmästares och njutning av underhållet av den rena gräsmattan.

SPETSTEKNIK

Inte bara en gräsklippare, utan mer som avancerad gräsmatteteknik.

Våra Honda HRX-gräsklippare är utformade för att göra ditt liv lättare och mer njutbart tack vare bättre prestanda och lägre ljudnivåer. De är även utrustade med unik Honda-teknik som exempelvis: Select Drive för exakt kontroll, Versamow™ för selektiv mulching och Roto-Stop® för säker urkoppling av knivarna. För att underlätta för dig ännu mer kommer HRX537HZE-modellen med elstart.