Trädgård

Allt inom hem och trädgård

När våren är i annalkande börjar det klia ordentligt i trädgårdsentusiasternas fingrar. Gör trädgårdsarbetet roligare och enklare genom rätt sorts produkter. Hos oss på Lindarn.se hittar du allt från tyngre maskiner som jordfräsar, gräsklippare och robotar till praktiska redskap som häcksaxar, mossrivare och produkter inom bevattning. För att skapa dina drömmars uteplats krävs bra verktyg, inte bara för att underlätta men även för att kunna göra visionen till verklighet. Vi arbetar med välkända varumärken som håller hög kvalitet, bland annat Gardena och Husqvarna.

Se gärna vårt sortiment av rengöring. Här kan du hitta många användbara produkter till uteplatsen. Som vattensugar och fönstertvättsmaterial.

Hushållsprodukter av hög kvalitet

Vi tillbringar många timmar i våra hem. Därför är det inte mer än rimligt att investera i riktigt bra hushållsprodukter. Då blir livet lite roligare, lite enklare och lite trevligare. Hos oss kan du beställa hem storfavoriter som Mumin-saxar, Rosti bakredskap, gedigna träskärbrädor och mycket mer. Givetvis har vi även produkter med finess som kan förändra matlagning för alltid. Vad sägs exempelvis om en smidig potatisskalare? Stoppa bara ner den oskalade potatisen och snurra på vridarmen. Klart!

Hos Lindarn hittar du produkter som passar för såväl privatpersoner som företag. Kvalitet är A och O för att livet hemma ska flyta på lättare. Därför väljer vi noggrant ut vilka varumärken vi vill sälja, samt erbjuder även stora serier, som exempelvis Rostis rostfria serie med allt från snygga och praktiska Margarethe-skålar till måttkannor.