GARDENA Batteridriven Lövblås PowerJet 18 V P4A, 2,5 Ah Komplett set 14890-20

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 51 28-01
Leverantör: Gardena
Förut: 2 055 kr.
1 849 kr.
Du tjänar 55 poäng!

Kraftfull, lätt och praktisk: När som helst, var som helst – GARDENA Batteridriven blåsare PowerJet P4A

PowerJet 18V P4A bruksfärdigt set från GARDENA är en batteridriven blåsare som gör att du kan städa trädgården på ett flexibelt, snabbt och effektivt sätt. Denna mångsidiga produkt är idealisk för användning i trädgården och runt huset.
Blåsaren imponerar inte bara med sin smarta och funktionella design, utan framför allt med sina anmärkningsvärt kraftfulla blåsprestanda. Oavsett om det gäller löv, mindre grenar eller gräsrester blåser PowerJet bort dem snabbt, kraftfullt och effektivt. Tack vare dess innovativa design och höga luftflödeshastighet ser din trädgård välskött och prydlig ut på nolltid. Blåsarens fantastiska prestanda, med en maximal luftvolym på 7,9 m³ per minut, imponerar och gör att du kan städa en yta på upp till 400 m².
Beroende på användning och trädgårdsbehov kan blåsarens hastighet justeras individuellt. Tack vare den låga vikten är det extremt bekvämt och enkelt att arbeta med blåsaren under hela den maximala körtiden på 13 till 23 minuter, beroende på det inställda effektläget. Blåsaren är dessutom så välbalanserad att du inte känner av någon trötthet i handleder och armar. Detta förstärks ytterligare av produktens utmärkta ergonomi. En tydlig LED-display på enheten visar batteriets aktuella laddnivå.
Det anslutningsbara precisionsmunstycket, som ingår i setet, gör att du kan arbeta ännu mer exakt i trädgårdens svåråtkomliga hörn. Den kraftfulla, kompakta och praktiska batteridrivna blåsaren från GARDENA är därför idealisk för en mängd olika städjobb.

Batteridriven blåsare 18V P4A levereras som ett bruksfärdigt set med en laddare och ett 2,5 Ah 18 V POWER FOR ALL-batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE är ett av de största batterisamarbetena med ledande tillverkare. Dessa batterier kan användas i många enheter i hemmet och trädgården – så du behöver inte längre köpa ett för varje produkt. Du sparar pengar och förblir flexibel!