GARDENA Grästrimmer EasyCut 23/18V P4A, 2,0 Ah Komplett set 14700-20

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 51 16-01
Leverantör: Gardena
Förut: 1 805 kr.
1 629 kr.
Du tjänar 48 poäng!

Kraftfull och lätt trimmer, justerbar för dig

Enkel och sladdlös trimning av gräsmattan: Med den batteridrivna trimmern EasyCut 23/18V P4A får du gräsmattan i form. Även på platser som vanligtvis är mycket svåra att nå! Tack vare den lätta vikten kan du trimma gräsmattan i trädgården utan ansträngning, och dessutom är trimmern enkel att transportera.

Batteriet, som ingår i setet tillsammans med laddaren, har en körtid på cirka 45 minuter eller klipper upp till 1 125 m gräskant på en batteriladdning. Produkten drivs av ett 18 V POWER FOR ALL-batteri.

Den inbyggda kontrollampan på handtaget visar batteriets laddnivå. Den lätta och kompakta designen gör det enkelt att trimma gräsmattans kant. Eftersom EasyCut 23/18V P4A bara behöver en snabb montering kan du börja direkt, och du kan mycket enkelt justera den sladdlösa trimmern efter dina behov. De två handtagen ger ett stadigt grepp. Det främre handtaget på EasyCut 23/18V P4A kan justeras. På så sätt kan du välja i vilken position du vill trimma gräsmattan. Dessutom ger det justerbara teleskopskaftet extra komfort. Anpassa den efter din längd. Vinkeln på trimmerhuvudet kan ändras så att du enkelt kan klippa under hinder. –
RotorCut-klippsystemet i EasyCut 23/18V P4A består av hållbara plastknivar. Dessa garanterar ett exakt arbete och ger mycket rena klippresultat. Ytterligare fyra knivar finns i handtaget. När du trimmar bredvid blommor eller växter kan du dra ut växtskyddsbygeln, som också går att ta bort.

GARDENA Batteridriven trimmer EasyCut 23/18V P4A levereras som ett bruksfärdigt set med laddare och 18 V POWER FOR ALL-batteri. POWER FOR ALL ALLIANCE är ett av de största batterisamarbetena med ledande tillverkare. Batteriet är kompatibelt med en mängd andra redskap och enheter i hemmet och trädgården.