GARDENA Teleskopisk Stångsåg TCS 20/18 V P4A, Solo 14770-55

Utan batteri & laddare
Artikelnr: 970 51 27-01
Leverantör: Gardena
1 929 kr.
Du tjänar 57 poäng!

Upp bland trädtopparna utan stege och ner till det klippta materialet utan att du behöver böja dig

GARDENA Batteridriven teleskopisk stångsåg TCS 20/18V P4A är praktisk och kompakt och kapar med precision. Med en knivlängd på 20 cm och ett teleskopskaft som kan förlängas når du grenar på upp till fyra meters höjd – utan att behöva klättra eller utsätta dig för risker på en svajig stege. Eftersom den teleskopiska sågen bara väger 3,1 kg utan batteri är den lätt att arbeta med.

Det smala kaphuvudet är praktiskt på två sätt: Om du lutar det når du svåråtkomliga ställen i trädtopparna. Du kan också hacka upp grenar som ligger på marken utan att behöva stå på knä eller böja dig ned. På så sätt kan du enkelt få klippresterna i ett behändigt format och göra av med det på ett enkelt sätt.

Kapstödet i spetsen på kapskivan gör att du kan hålla teleskopsågen i en stabil position. Du kan även använda det för att dra grenar som redan har sågats av från trädet om de inte faller ner på egen hand. Sist men inte minst skyddar det kedjan när du kapar nära hinder.

Om du vill transportera eller förvara stångsågen kan du dela den i två delar – enkelt och utan verktyg.

GARDENA Batteridriven teleskopisk stångsåg TCS 20/18V P4A solo levereras utan batteri och laddare. Den är kompatibel med alla 18 V-batterisystem från POWER FOR ALL ALLIANCE. Beroende på vilket batteri du väljer kan körtiden vara upp till 120 minuter eller upp till 480 grenar med en diameter på 50 mm. Dessa batterier kan användas i många enheter i hemmet och trädgården. Föredrar du att köpa produkten med batteri och laddare? Inga problem – då är det bruksfärdiga setet rätt val för dig.
Svärdslängd20 cm