GARDENA Teleskopisk Stångsåg TCS 20/18 V P4A, 2,5 Ah Komplett set 14770-20

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 51 26-01
Leverantör: Gardena
Förut: 2 679 kr.
2 399 kr.
Du tjänar 71 poäng!

Upp bland trädtopparna utan stege och ner till det klippta materialet utan att du behöver böja dig

GARDENA Batteridriven teleskopisk stångsåg TCS 20/18V P4A är praktisk och kompakt och kapar med precision. Med en knivlängd på 20 cm och ett teleskopskaft som kan förlängas når du grenar på upp till fyra meters höjd – utan att behöva klättra eller utsätta dig för risker på en svajig stege. Eftersom den teleskopiska sågen bara väger 3,5 kg är den lätt att arbeta med.

Det smala kaphuvudet är praktiskt på två sätt: Om du lutar det når du svåråtkomliga ställen i trädtopparna. Du kan också hacka upp grenar som ligger på marken utan att behöva stå på knä eller böja dig ned. På så sätt kan du enkelt få klippresterna i ett behändigt format och göra av med det på ett enkelt sätt.

Kapstödet i spetsen på kapskivan gör att du kan hålla teleskopsågen i en stabil position. Du kan även använda det för att dra grenar som redan har sågats av från trädet om de inte faller ner på egen hand. Sist men inte minst skyddar det kedjan när du kapar nära hinder.

Om du vill transportera eller förvara stångsågen kan du dela den i två delar – enkelt och utan verktyg.

GARDENA Batteridriven teleskopisk stångsåg TCS 20/18V P4A levereras som ett bruksfärdigt set med laddare och 18 V POWER FOR ALL-batteri med en maximal körtid på upp till 50 minuter eller 200 kapningar av grenar med en diameter på 50 mm. POWER FOR ALL ALLIANCE är ett av de största batterisamarbetena med ledande tillverkare. Batteriet är därför kompatibelt med många andra redskap i hemmet och trädgården – du sparar pengar och har alltid full flexibilitet.
Specifikationer
Batterispänning18 V
BatteritypLi-Ion
Svärdslängd20 cm
Kedjehastighet vid max effekt3.8 m/s