GARDENA Stålborste till plattrensare EasyWeed 14821-20

Artikelnr: 546 48 87-01
Leverantör: Gardena
189 kr.
Du tjänar 5 poäng!

Stålborste – för fogrengöring på robusta ytor

  • Reservdel: Stålborste för fogrengöring på robusta ytor, används till 14820 batteridriven ogräsborste EasyWeed
  • Diskret: Rundborsten med Ø 110 mm är speciellt framtagen för användning med 14820-modeller för ökad funktionalitet
  • Kraftfull: när borsten kombineras med batteridrivna verktyg blir arbetet enkel, exakt och kraftfull
  • Byts ut snabbt: Stålborsten byts ut enkelt och snabbt, vilket underlättar underhållsarbeten och gör användningen smidig
  • Innehåller: 1 GARDENA stålborste

GARDENA stålborste ökar effekten hos den batteridrivna plattrensaren EasyWeed för kraftfull och grundlig ogräsborttagning.

Effektiv fogrengöring

Stålborsten är den perfekta lösningen för effektiv rengöring av fogar på robusta ytor. Den är framtagen med robusta stålborststrån som rår på riktigt tuffa rengöringsuppgifter för grundliga resultat utan att kompromissa med ytans egenskaper.

En perfekt kombination av storlek och material

Borsten är 110 cm i diameter och 10 mm bred – en perfekt storlek för att nå in i trånga utrymmen och få bort envist ogräs från fogar. Eftersom inga kemikalier används kräver rengöringsprocessen robusta material i borsten för kraftfull och effektiv borttagning av oönskat ogräs mellan stenplattor.

Smidigt utbyte

Det är väldigt enkelt att byta ut borsten. Vi rekommenderar att du bär skyddshandskar under bytet för att undvika skador från ståltråden. Använd en insexnyckel för att avlägsna den roterande borsten. Ersättningsborsten sätts sedan smidigt tillbaka med några enkla steg.

En praktisk förlängning

Stålborsten är en integrerad del av Plattrensaren EasyWeed 18V som är batteridriven med POWER FOR ALL-systemet (14820-20, 14820-55). Speciellt framtagen som ett praktiskt tillbehör för ogräsborttagning. Hastigheten på den roterande borsten kan kontrolleras direkt på redskapet för mångsidig och kontrollerad användning under arbetets gång.

Den smarta lösningen

GARDENA Plattrensare EasyWeed och stålborsten revolutionerar fogrengöringsarbeten – ett smidigare alternativ till traditionella metoder som kräver mycket manuell kraft. Säg hejdå till värkande rygg och hej till en ny era av effektiv ogräsborttagning.