GARDENA smart micro drip för buskar och häckar 19104-20 Utgår!

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 19104-20
Leverantör: Gardena
Förut: 5 599 kr.
3 999 kr.
Du tjänar 119 poäng!

Detta set kontrollerar automatiskt den vattenbesparande bevattningen av växtrader. Den tryckreducerande huvudenheten är ansluten till kranen med hjälp av en slang. Drip Irrigation Line är utrustad med självrenande dropphuvuden med intervaller på 30 cm och möjliggör därmed jämn bevattning av häckar och buskar.

Bevattningstiderna kan enkelt justeras via den GARDENA-appen. Baserat på utetemperaturen, ljusintensiteten och markfuktigheten, som mäts  av den smarta sensorn i din trädgård, kan inställningarna för bevattningen också justeras optimalt men kan justeras när som helst var du än är via appen. Den smarta gatewayen säkerställer en trådlös uppkoppling mellan enheterna och kan placeras i närheten av din trådlösa internetrouter. På detta sätt fungerar gatewayen som centrum i det smarta systemet för att tillåta trådlös nätkommunikation mellan alla GARDENA-smarta systemenheter i trädgården och appen.

Detta set är komplett men kan när som helst förlängas med ytterligare GARDENA smarta systemenheter. Den smarta sensorn och den smarta vattenkontrollen används med två eller tre AA-batterier 1,5 V alkaliska (ingår ej).

Innehåll

1x smart Water Control

1x smart Sensor

1x smart Gateway

1x Master Unit 1000

25 m droppbevattningsslang 13 mm (1/2 ")

15x rörpeggar 13 mm (1/2 ")

1x plugg 13 mm (1/2 ")