GARDENA Slangvinda & Slangvagn

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll XL inkl. batteri och laddare, turkos 18640-20

NYHET!
4 899 kr. 4 399 kr.

GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll XL inkl. batteri och laddare, vit 18642-20

NYHET!
4 899 kr. 4 399 kr.

GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll XXL inkl. batteri och laddare, turkos 18645-20

NYHET!
5 099 kr. 4 599 kr.

GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll XXL inkl. batteri och laddare, vit 18647-20

NYHET!
5 099 kr. 4 599 kr.

GARDENA Väggslangbox RollUp S (15 m) Vit 18602-20

2 399 kr.

GARDENA Väggslangbox RollUp M/L (25 m) Turkos 18620-20

2 499 kr.

GARDENA Väggslangbox Rollup XL (35 m) Turkos 18630-20

2 999 kr.

GARDENA Väggslangbox Rollup XL (35 m) Vit 18632-33

Extra munstycke 18311-20 Classic Sprinklerpistol ingår.
3 099 kr.

GARDENA Slangbox på spjut RollUp M (20 m) Vit 18616-20

2 399 kr.

GARDENA Slangvagn CleverRoll S Levereras utan slang 18500-20

669 kr.

GARDENA Slangvagn CleverRoll S med 20 m slang 18502-35

839 kr.

GARDENA Slangvagn CleverRoll M Easy - set 18517-28

1 349 kr.

För att gräsmattan, växter, bär, frukt och grönsaker ska hålla sig friska är det viktigt att vattna på rätt sätt. GARDENA har slangvindor och slangvagnar som gör det lätt att komma åt överallt och vattna rätt.

För alla dina bevattningsbehov

Med en väggslangbox från Gardena behöver du inte längre rulla upp slangen för hand, böja dig eller smutsa ner händerna – den innovativa slangvindan från GARDENA gör det betydligt enklare att hantera. Den förvarar den dessutom på ett kompakt sätt när den inte används. Nu behöver du inte längre tänka på att hänga undan slangen efter användning. Den praktiska, utrymmesbesparande slangboxen från Gardena monteras permanent på en husvägg och ansluts till kranen. Tack vare väggfästet kan boxen svängas 180°.

Nå alla hörn med gardena väggslangbox

Tack vare boxens rörlighet får du extra stor räckvidd och slangen hindras från att vikas eller sno sig. Slangen dras enkelt ut för vattning, och tack vare särskilt korta låspunkter låses den automatiskt vid önskad längd när du slutar dra. Denna slangvinda finns i längderna 25 och 35 meter, den finns även i två olika färger.

Så snart bevattningen är klar lossar du låset med ett lätt ryck, då drar den integrerade fjädern automatiskt in trädgårdsslangen på ett tillförlitligt sätt. Tack vare den innovativa RollControl-tekniken är indragningen extra säker och kontrollerad. Den integrerade slangstyrningen säkerställer att slangen lindas upp jämnt utan att trassla sig.

Slangvindan är tillverkad i högkvalitativa material och utrustad med innovativt UV- samt frostskydd, och den kan därför användas året runt. Dessutom är slangförvaringen säkrad med en stöldskyddsanordning. Väggslangboxen innehåller alla anslutnings- och installationsdelar som behövs: ett väggfäste, en anslutningsslang, alla Original GARDENA System-delar som behövs och ett munstycke med två olika strålalternativ. Vi vågar nog påstå att väggslangboxen är den överlägset smidigast produkten inom produktkategorin Gardena slangvinda och slangvagn.

Gardena klassisk slangbox – Slangvindan du enkelt tar med dig

GARDENA Klassisk Slangbox 15 Set är inte bara imponerande i trädgården - det här kompletta setet är också en utmärkt kompanjon på din nästa campingresa, i husbilen, för fritidsaktiviteter och vattensporter. Den medtagbara slangboxen är särskilt bekväm att hantera: att rulla ut och veva in slangen är enkelt utan ryck och trassel. Tack vare hög kvalitet på material och tillverkning är den här underhållsfria slangförvaringen robust och hållbar. Slangboxen är en mångsidig vattningslösning. I setet finns en kvalitetsslang, alla nödvändiga komponenter från GARDENAs original-system och ett rengöringsmunstycke. Tack vare dess lätta vikt, kompakta design och det praktiska bärhandtaget är det lätt att transportera. Dessutom kan du vika ned både vevhandtaget och bärhandtaget vilket gör slangboxen ännu mer kompakt. Den här produkten är tillverkad i Tyskland och del av GARDENAs original-system.

GARDENAs Slangvagnar – Den mångsidiga lösningen

I vårt sortiment hittar du den klassiska slangvagnen från Gardena. Dessa är otroligt smidiga för dig som har flera olika bevattningspunkter i din trädgård som du behöver röra dig mellan. Ta med dig slangvagnen runt och se till att alla växter får det vatten som behövs. Om du behöver stå kvar och vattna på samma plats ställer du enkelt vagnen. Slangvagnarna finns i en mängd olika utföranden och längder, alla kommer med fem års garanti.