GARDENA Nylonborste till plattrensare EasyWeed 14822-20

Artikelnr: 546 48 88-01
Leverantör: Gardena
189 kr.
Du tjänar 5 poäng!

Nylonborste – effektiv fogrengöring på repkänsliga ytor

  • Reservdel: Nylonborsten är ett tillbehör för 14820 – en perfekt lösning för effektiv ogräsborttagning
  • Diskret: Rundborsten med Ø 110 mm är speciellt framtagen för användning med 14820-modeller för ökad funktionalitet
  • Kraftfull: när borsten kombineras med batteridrivna verktyg blir arbetet enkel, exakt och kraftfull
  • Byts ut snabbt: Nylonborsten byts ut enkelt och snabbt, vilket underlättar underhållsarbeten och gör användningen smidig
  • Innehåller: 1 GARDENA nylonborste

GARDENA nylonborste är en förlängning av den batteridrivna plattrensaren EasyWeed Brush och lämpar sig perfekt för skonsam och effektiv ogräsborttagning.

Skonsam fogrengöring

Nylonborsten är den perfekta lösningen för effektiv rengöring av fogar på repkänsliga ytor. Den är framtagen med mjuka nylonborststrån som passar för ömtåliga ytor och garanterar grundliga resultat utan att kompromissa med ytans egenskaper.

En perfekt kombination av storlek och material

Borsten är 110 cm i diameter och 10 mm bred – en perfekt storlek för att nå in i trånga utrymmen och få bort envist ogräs från fogar. Eftersom inga kemikalier används kräver rengöringsprocessen robusta material i borsten för kraftfull och effektiv borttagning av oönskat ogräs mellan stenplattor.

Smidigt utbyte

Det är väldigt enkelt att byta ut borsten. Använd en insexnyckel för att avlägsna den roterande borsten. Ersättningsborsten sätts sedan smidigt tillbaka med några enkla steg.

En praktisk förlängning

Den batteridrivna Easy Weed inkluderar en stålborste (14821) som är framtagen för robusta ytor. Vid arbeten på repkänsliga ytor är nylonborsten ett extra tillbehör som är framtaget för skonsam fogrengöring. Det är enkelt att växla mellan olika rengöringstillbehör för att säkerställa kompatibilitet på olika ytor. Denna flexibilitet säkerställer optimal prestanda och skydd under arbetets gång.

Den smarta lösningen

GARDENA Plattrensare EasyWeed och nylonborsten revolutionerar fogrengöringsarbeten – ett smidigare alternativ till traditionella metoder som kräver mycket manuell kraft. Säg hejdå till värkande rygg och hej till en ny era av effektiv ogräsborttagning.