GARDENA Hydroforpump 5600 SilentComfort 9067-20

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 64 63-01
Leverantör: Gardena
5 469 kr.
Du tjänar 164 poäng!

Extremt tystgående premiummodell med Bluetooth och Power Boost-funktion

GARDENA Hydroforpump 5600 SilentComfort är utrustad med flera innovativa funktioner. Den kan användas i för bevattning i trädgården från brunn eller cistern och för att pumpa vatten för hushållet, till exempel toaletten eller tvättmaskinen.

Kraftfull, energisnål och effektiv användning
Vattnet från brunnar, cisterner eller regnvattentunnor pumpas till användningsområdet med en leveranshöjd på 47 m (4,7 bar). Flödeshastigheten är på 5600 liter per timme med en låg elförbrukning på endast 900 W. Den kan pumpa vatten från ett djup ned till 8 meter. Pumpen aktiveras beroende på vattenbehovet och stänger sedan av sig igen automatiskt.

Tystgående i drift med flera smarta funktioner
Eftersom den kan använda vattnet från den stora 25-liters lagertanken fungerar den extremt tyst och kostnadseffektivt. Designen på SilentComfort-pumpen, utvecklad i Tyskland, är exceptionellt tyst med endast 42 dB(A) ljudtryck på 5 meters avstånd. Detta är tack vare den innovativa, vattenkylda flerstegstekniken. Med denna teknik krävs ingen fläkt eftersom spillvärmen avleds genom vattnet. Detta säkerställer maximal effektivitet och minimalt ljud. Alla funktioner hos tryckpumpen, som start eller stopp, kan enkelt styras med en smartphone eller surfplatta via Bluetooth från upp till 10 meter. Till exempel kan ett bevattningsschema skapas, även om man inte är hemma, med fuktsensor (art. nr. 1867-20) kan också förinställda scheman optimeras för vattensparande bevattning anpassad för just dina växters behov. Det är också möjligt att använda en timer, övervaka tryckförsörjningen eller justera till- och frånkopplingstrycket efter individuella behov. Förutom att skapa ett bevattningsschema kan funktionerna också styras manuellt med knapparna på LCD-skärmen på enheten.

Hållbar pump med lång livslängd
Ett högpresterande membran är installerat i den 25-liter stora vattentanken, så att varken luft behöver fyllas på eller membranet bytas ut på minst 5 år. Det inre membranet på tanken är gjort av en vattentät, flerskiktad liner som skyddar höljet från korrosion. Den integrerade kopplingen mellan pump och tank är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den extra hållbar och väl skyddad samt möjliggör kompakta installationsdimensioner. Ett keramiskt tätningssystem med dubbel tätning, torrkörningsskydd och överhettningsskydd (vatten och motor), den valfria detekteringen av vattenläckage och det integrerade filtret säkerställer lång livslängd. Det finmaskiga filtret förhindrar att smutspartiklar kommer in i pumpen eller applikationsutrustningen. På begäran påminner pumpen dig om att rengöra filtret och appen hjälper med första uppstart med steg-för-steg-instruktioner på valfritt av 28 språk. Dessutom visas trycket i appen och på displayen på höljet. Pumpen 5600 SilentComfort är redo att starta direkt , eftersom en återströmsventil redan är integrerad. Om den elektriska pumpen ska användas för att vattna trädgården, till exempel, kommer den smarta och valbara Power Boost-funktionen in i spel. När den aktiveras upptäcker den automatiskt en ökad efterfrågan på vatten och inaktiverar det tilldelade frånkopplingstrycket och erbjuder därmed det maximala trycket från pumpen. Det typiska pumpningsproblemet med tryckfluktuationer under bevattning är ett minne blott och en topprestanda som är lämplig för trädgårdsanvändning uppnås varje gång. Efter bevattning växlar pumpen automatiskt tillbaka till energisparande tankenhet. Pumpen är tillverkad av högkvalitativa material som rostfritt stål för drivaxeln, anslutningar, motorhus och vattentank. En av de två utloppen kan roteras med 180°. Den kan fyllas extra lätt tack vare den stora påfyllningsöppningen och skyddas mot frost med den separata avtappningspluggen.

Garanti
GARDENA erbjuder fem års garanti på denna kvalitetsprodukt efter registrering på gardena.se/registrering inom 3 månader efter köpet.