GARDENA HandyMower 22/18V P4A SOLO 14620-55

Utan batteri & laddare
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 51 09-01
Leverantör: Gardena
2 299 kr.
Du tjänar 68 poäng!

Graciös klippning, perfekt för små trädgårdar med upp till 50 m² gräsmatta.

Det här är den perfekta gräsklipparen för dig med riktigt liten trädgård! Med batteridrivna HandyMower 22/18V Solo blir det enklare än någonsin att ta hand om den lilla gräsmattan. Med en drifttid på max. 25 minuter hinner du klippa ungefär 50 m², vilket gör den perfekt lämpad för mindre trädgårdar.
Den låga vikten och kompakta designen gör det lika enkelt och smidigt att klippa gräset som att dammsuga vardagsrummet.
HandyMower 22/18V har en mulcherkniv på 22 cm som finfördelar gräsklippet och strör ut det över gräsmattan. Där ger klippet näring och fungerar som en naturlig gödning. Eftersom du inte behöver samla upp eller ta hand om gräsklippet sparar du både tid och förvaringsutrymme.
Klipphöjden går att ställa in i tre steg, så att du kan styra vilken höjd du vill att gräset ska få.
Möjligheten att välja enhands- eller tvåhandsstyrning ger dig ytterligare flexibilitet när du klipper gräset. Klippningen går ännu smidigare tack vare det rörliga handtaget. Gräsklipparen är extremt lätt att manövrera och kommer även åt att klippa på svåråtkomliga ställen, som under olika föremål och i trånga passager.
När du är klar svänger handtaget tillbaka till upprätt position för enkel och kompakt förvaring.
Det passande kraftfulla batteriet är även kompatibelt med övriga trädgårdsprodukter i GARDENAs 18-V litiumjonbatterisystem, vilket ger optimal flexibilitet.
Utan batteri och laddare.
  • Vikt 4,2 kg
Specifikationer
Klippbredd22 cm
Klipphöjd, min-max30–50 mm
Klipphöjdsteg3