GARDENA Gräsklippare

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

GARDENA HandyMower 22/18V P4A, 2,5 Ah Komplett 14620-20

18V POWER FOR ALL
3 049 kr. 2 499 kr.

Rätt gräsklippare till rätt gräsmatta. 

Det finns en GARDENA gräsklippare som passar alla. En vacker och välskött gräsmatta är något som de flesta trädgårdsägare drömmer om. Ett av de största besluten när det gäller trädgården är valet av gräsklippare. Ju oftare du klipper gräset, desto vackrare och friskare blir det.

Du klipper det på ett bekvämt sätt med någon av våra Power-Max gräsklippare. GARDENAS Power-Max gräsklippare klipper gräset snyggt och prydligt med uppsamlare. Du kan välja mellan GARDENA batteridriven gräsklippare eller en GARDENA gräsklippare med sladd. De batteridrivna modellerna finns i  bredderna 32,37 och 40 cm. De med sladd finns i 32,34,37 och 42 cm.

Om du vill få till den där perfekta vältrimmade gräsmattan ska du välja någon av GARDENAS handgräsklippare. Cylindergräsklippare är försedda med en knivcylinder som klippergräset när den snurrar.Gräset klipps perfekt och ger dig en frodig och grön gräsmatta. Dessa finns i två bredder 33 cm och 40 cm. Den bredare varianten kan du välja som en lite bekvämare gräsklippare med frigång och comfort handtag. En GARDENA handgräsklippare är det mest miljövänliga valet, samtidigt som du får motion. Uppsamlare finns att köpa som tillbehör.

Om du vill ha det så bekvämt som möjligt och hellre ligga i hängmattan än att klippa gräs, är det förstås en robotgräsklippare du ska ha. GARDENAS robotgräsklippare fixar gräsmattan, enkla som komplexa. GARDENAS robotgräsklippare gör jobbet under alla väderförhållanden, regn eller solsken har ingen betydelse.

För den minsta gräsmattan upp till 50 m² så är GARDENAS HandyMower perfekt. En uppladdningsbar gräsklippare som kommer åt överallt. Lätt, smidig och kompakt.