GARDENA Flytande sugfilter (1") 1417-20

Artikelnr: 967 97 45-01
Leverantör: Gardena
499 kr.
Du tjänar 14 poäng!

Tar det lång tid att rensa sugfiltret i pumpen till din brunn eller cistern? Det beror troligtvis på jordsediment.
GARDENA erbjuder den perfekta lösningen: Med sitt unika filtreringssystem är GARDENAs flytande insugningssystem ett anpassningsbart tillval som förhindrar att din pump tar in smuts. Vad är hemligheten? Till skillnad från andra filtreringsprodukter på marknaden är GARDENAs flytande insugningssystem utformat för att flyta på vattenytan. Vattnet hämtas inte från botten, utan från nivån direkt under vattenytan, där det inte finns några flytande partiklar. Det här smarta systemet ser till att det renaste vattnet dras in i pumpen, vilket förhindrar den från att bli igensatt med smuts och andra partiklar.
Vill du byta ut din klassiska sugslang mot den här lösningen? Tack vare den inbyggda backventilen går det snabbt och enkelt att installera systemet, som lämpar sig för i stort sett alla självsugande pumpar. Lösningen är perfekt för hushålls- och trädgårdsmaskiner samt för bevattningssystem, eftersom vattnet alltid är tillgängligt omedelbart, utan något påfyllningsbehov. Har du redan en dränkbar pump från GARDENA med sugkoppling som tillval, eller funderar du på att köpa en? Då är det här setet också bästa möjliga komplement. Tack vare kopplingen i tålig mässing med passande slangklämma går setet enkelt att koppla ihop med alla 25 mm sugslangar på marknaden.
Du kan förlita dig helt på det stabila systemet och bara koppla av medan GARDENAs innovativa flytande insugningssystem gör sitt jobb tryggt och säkert för att underlätta din vardag.