GARDENA Ersättningstvättborste till AquaBrush 14847-20

Artikelnr: 546 48 82-01
Leverantör: Gardena
375 kr.
Du tjänar 11 poäng!

För skonsam rengöring av repkänsliga ytor

  • Mångsidig: AquaBrush Tvättbosrste är ett rengöringstillbehör till 14842 och 14840
  • Flexibel: Den mångsidiga borsten rengör effektivt en mängd olika ytor inklusive garageportar, trä och golv av sten
  • Snabbt och enkelt: Det går snabbt och enkelt att ansluta och avlägsna tillbehöret
  • Skonsam rengöring: Tillbehör lämpar sig utmärkt för skonsam, effektiv och grundlig rengöring av repkänsliga ytor
  • Innehåller: 1 GARDENA ersättningstvättborste till AquaBrush

GARDENA AquaBrush tvättborste är ett perfekt tillbehör för skonsam och effektiv rengöring av ömtåliga ytor.

Skonsam rengöring

Tvättborste till Aquabrush är framtagen för skonsam rengöring, lämpar sig perfekt för ömtåliga ytor och förlänger sömlöst funktionaliteten hos de batteridrivna GARDENA Tvättborste och GARDENA Altantvättset (14840 och 14842). Ingår i Tvättborste AquaBrush 14840 och 14842 och säkerställer omfattande och effektiva rengöringslösningar.

Enkel och praktisk design

Tvättborsten till AquaBrush kännetecknas av en enkel men robust design som ger strålande rena resultat. Tack vare en smart design är det enkelt att byta ut huvudet – det dras helt enkelt ut ur hållaren. Den nya nylonborsten sätts smidigt på plats och klickar säkert på plats. Huvudet är kompatibelt med poleringsdynor av standardmodell för ännu bättre mångsidighet.

Snabb och enkel installation

Det är enkelt och smidigt att ansluta tillbehöret till den sladdlösa tvättborstenheten AquaBrush. Rengöringstillbehöret sätts helt enkelt in i AquaBrush förlängningshandtag (14845) eller motorenheten och kan dras ut så långt det går. Väl på plats klickar tillbehöret fast för en säker anslutning – utan behov av verktyg och på ett användarvänligt och smidigt sätt.

Skonsamma nylonborststrån, kraftfull rengöring

Borstens mjuka nylonborststrån är perfekt för rengöring av repkänliga ytor. GARDENA tvättborste AquaBrush är utrustat med vattenmunstycken för effektiv rengöring. Motorenheten gör det möjligt att justera vattenflödet på tre nivåer för enkel borttagning av den envisaste smutsen. Resultatet? En skonsam men mycket effektiv rengöringsprocess som levererar och gör strålande rent.

Smidig och exakt rengöring

Detta mångsidiga tillbehör kan användas på en rad olika ytor som t.ex. garageportar, trädgårdsmöbler, husväggar eller ytor av sten eller trä. Den praktiska designen och runda utformning gör det möjligt att nå in i hörn och andra områden som tidigare varit svåra att komma åt. Borstens hastighet kan justeras direkt på handtaget för en hög grad flexibilitet och bekvämlighet.