GARDENA Dränkbar Tryckpump 6100/5 inox auto 1773-20

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 967 97 56-01
Leverantör: Gardena
Förut: 4 229 kr.
3 795 kr.
Du tjänar 113 poäng!

Den starkaste automatpumpen för alla tillfällen.

Upplev fördelarna med GARDENAs högkvalitativa, dränkbara tryckpump 6100/5 inox auto – den ultimata lösningen för alla behov av trädgårdsbevattning och sanitetsvatten i hemmet. Den här pumpen för brunnar och cisterner har högt tryck, är i stort sett helt ljudlös och lämpar sig perfekt för att pumpa vatten från stora djup.
Vill du köra flera vattenspridare på en gång? Inga problem: Med den dränkbara tryckpumpen 6100/5 kan du använda upp till fyra vattenspridare samtidigt, med upp till 6 100 l/h och ett tryck på 4,7 bar. Med den här kapaciteten står sig pumpen väl i förhållande till de flesta färskvattenpumpar. Den automatiska manometerbrytaren sparar både vatten och energi genom att slå på pumpen när vattnet behövs och automatiskt slå av den när inget vatten behövs. Den inbyggda backventilen gör vattnet tillgängligt omedelbart.
En läckagesensor används för att slå av pumpen och förhindra skador om vattenröret skulle droppa. Programmet för små mängder säkerställer smidig drift även vid lägre konsumtion, till exempel för tvättmaskinen eller ett micro-drip-system.
Med en diameter på bara 149 mm kan du till och med använda pumpen i brunnar från 150 mm i diameter. Den 23 m långa avledningskabeln och den extra långa anslutningskabeln på 20 m ger många valmöjligheter. Höljet och anslutningen i högkvalitativt rostfritt stål skyddar vid undervattensanvändning och ger tillräcklig stabilitet även vid fast rördragning.
Vid eventuellt sediment på botten av brunnen eller cisternen kan du välja att använda det flytande insugningssystemet tillsammans med pumpen. Det inbyggda filtret som är enkelt att rengöra förhindrar att pumpen och anslutningsanordningarna sätts igen eller skadas.
40 års pumperfarenhet från GARDENA talar för sig själv – och förstärks dessutom av 40 månaders garanti när du registrerar din produkt online.
Specifikationer
Effekt, W1100 W
Max leveranskapacitet6100 l/h
Max tryck4.7 bar
Max dränkdjup17 m
Max tryckhöjd head47 m
Max. vätsketemperatur35 °C
Elektrisk skyddsklassIP X8