GARDENA Dränkbar pump för rent vatten 2000/2 18V P4A SOLO 14600-55

Flexibel och kraftfull – batteridriven pump för trädgård och utomhusbruk
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 52 47-01
Leverantör: Gardena
1 119 kr.
Du tjänar 33 poäng!

Med den lätta men ändå robusta GARDENA Batteridriven dränkbar pump för rent vatten 2000/2 18V P4A kan vatten pumpas från A till B även om det inte finns någon elförsörjning – oavsett om det är i den gemensamma trädgården, på båten eller någon annanstans utomhus.

Pumpen extremt flexibel, med tre effektnivåer och en leveranshöjd på upp till 20 m. Vid ett maximalt tryck på 2 bar kan den hantera 2 000 l/h. Upp till 1 100 l kan överföras per batteriladdning. Produkten kan nå en batterikörtid på upp till 156 minuter, beroende på vilken typ av batteri som används. Den dränkbara pumpen är också perfekt för mindre mängder, till exempel när det är dags att byta vatten i plaskpoolen eller om en båt behöver pumpas tom. När foten tas bort återstår endast en minsta restvattenhöjd på fem millimeter. Slangar med en diameter på 19 och 25 mm är kompatibla.

Pumpens körtid kan förinställas med timern (5, 10 eller 15 minuter). Pumpen stängs sedan av automatiskt. Om det inte finns något kvar att pumpa innan detta ser säkerhetsanordningen Autostop till att den inte körs torr. Smutspartiklar hålls borta av ett filtersystem som är integrerat i foten. Tack vare alla dessa skydd har pumpen en lång livslängd och fungerar helt tillförlitligt även utan övervakning.

GARDENA Batteridriven dränkbar pump för rent vatten 2000/2 18V P4A solo levereras utan batteri och laddare. Den är kompatibel med alla 18 V-batterisystem från POWER FOR ALL ALLIANCE, ett av de största batterisamarbetena med världsomspännande ledande tillverkare. Beroende på vilken typ av batteri som används och vilket läge som väljs kan produkten nå en batterikörtid på upp till 156 minuter. Dessa batterier kan användas i många enheter i hemmet och trädgården. Det bruksfärdiga setet passar den som vill köpa produkten tillsammans med batterisystemet.

Specifikationer
Max leveranskapacitet2000 l/h
Max tryck2 bar
Max dränkdjup1.8 m
Max tryckhöjd head20 m
Max. vätsketemperatur35 °C
Kabellängd2 m