GARDENA Cylinderborste för AquaBrush, Medium 14849-20

Artikelnr: 546 48 84-01
Leverantör: Gardena
375 kr.
Du tjänar 11 poäng!

AquaBrush Cylinderborste – effektiv rengöring av stenytor

  • Grundlig rengöring: AquaBrush cylinderborste medium för stengolv och envis smuts är kompatibel med 14842 och 14841
  • Effektiv: kraftfull och grundlig rengöring på ojämna ytor och i skåror och springor
  • Snabbt och enkelt: Borsten går att byta ut utan verktyg för snabb återgång till kontinuerligt effektivt arbete
  • Mångsidig: Borststråna på denna praktiska stenrengöringsborste har olika längd och tjocklek för effektiv rengöring
  • Innehåller: 1 GARDENA cylinderborste, Medium

GARDENA AquaBrush cylindertvättborste medium rengör effektivt och smidigt stenytor som t.ex. golv på uteplatser, trappor och terrasser.

En reservdel med stor inverkan

Utveckla din rengöringsrutin med vårt avancerade tillbehör, speciellt framtaget för det utmanande arbetet med att rengöra stenytor. Borsten lossar smidigt riktigt envis smuts och gör rengöringen till ett nöje. Detta tillbehör utökar effektivt kapaciteten och användningsmöjligheten för de batteridrivna GARDENA Tvättborste och GARDENA Altantvättset (14840) (14842).

Ett kompakt tillbehör för förbättrad rengöring

Borsthuvudet har hållbara nylonborststrån – perfekt för att tackla riktigt tuff, ingrodd smuts. Borsten i kombination med vattenstrålar gör rengöringen enkel. Samspelet mellan rullborsten och vattnet tar effektivt bort smuts genom att rengöra och skölja samtidigt. Detta genomtänkta sätt garanterar en användarvänlig hantering och ger en grundlig rengöring för goda resultat.

Optimerad borstprofil

Cylinderborsten har en genomtänkt design med borststrån av olika längd och tjocklek. Denna unika egenskap gör det möjligt för den roterande borsten att ta sig in i skarvar och fogar för strålande rena resultat. Cylinderborste Universal kan användas för effektiv rengöring av ömtåliga områden som träuteplatser och altaner.

Förbättrad rengöring med sidoborststrån

Sidoborsten på borsten är speciellt framtagna för att rikta in sig på smuts längs kanter som t.ex. trottoarkanter. Deras samspel med vattenstrålarna strömlinjeformar rengöringsprocessen och lossar effektivt smuts. Den grundliga rengöringen säkerställer imponerande resultat och ger dessutom maximalt ytskydd.

Det är smidigt och enkelt att byta ut borsten

Den roterande borsten kan utan problem ersättas. Lossa fästanordningen på borsten för att avlägsna rengöringstillbehöret från rullborstfästet. Sätt fast den nya rengöringsborsten på fästet, byt ut och vrid fästanordningen medsols tills den når sin slutpunkt. När du hör ett klick sitter tillbehöret på golvborsten på plats. Det var allt – nu är det bara att fortsätta.