GARDENA Cylinderborste för AquaBrush, Universal 14848-20

Artikelnr: 546 48 83-01
Leverantör: Gardena
375 kr.
Du tjänar 11 poäng!

AquaBrush Cylinderborste – effektiv rengöring av träytor

  • För rengöring av träytor: AquaBrushCylinderborste för effektiv rengöring av trägolv, kompatibel med 14842 och 14841
  • Smidig rengöring: Tar bort smuts från ojämna ytor, skarvar och fogar för grundlig rengöring i svåråtkomliga områden
  • Snabbt och enkelt: Borsten går att byta ut utan verktyg för snabb återgång till kontinuerligt effektivt arbete
  • Mångsidig: Borststråna på denna praktiska rengöringsborste har olika längd och tjocklek för effektiv rengöring
  • Innehåller: 1 GARDENA cylinderborste, Universal

GARDENA AquaBrush cylindertvättborste universal rengör träytor som t.ex. golv på träuteplatser på ett tillförlitligt och effektivt sätt.

En reservdel med stor inverkan

Detta tillbehör är framtaget för mycket effektiv rengöring och är ett utmärkt val för att fräscha upp träytor. Det utökar sömlöst de batteridrivna och sladdlösa GARDENA Altantvätt och GARDENA Altantvättset (14841, 14842) och höjer deras funktionalitet. Cylinderborsten Universal medföljer Tvättborste Aquabrush 14841 och 14842 och säkerställer omfattande rengöringslösningar.

Ett kompakt tillbehör för förbättrad rengöring

Borsthuvudet är utrustat med hållbar nylonborst för effektiv rengöring. Borsten i kombination med vattenstrålar gör rengöringen effektiv och smidig. Samspelet mellan rullborsten och vattnet möjliggör bekväm smutsborttagning och sköljning på samma gång. Denna kombination ger en användarvänlig hantering och utmärkta rengöringsresultat.

Optimerad borstprofil

Designen hos cylinderborsten är genomtänkt med olika längd och tjocklek på borststråna. Detta gör det möjligt för den roterande borsten att rengöra skarvar och fogar på ett grundligt och exakt sätt. GARDENA cylinderborste Medium för AquaBrush 14849 med hårda borst kan användas för ännu bättre rengöringsprestanda för att få bort t.ex. envis smuts.

Förbättrad rengöring med sidoborststrån

Sidoborsten på borsten är speciellt framtagna för att rikta in sig på smuts längs kanter som t.ex. trottoarkanter. Deras samspel med vattenstrålarna strömlinjeformar rengöringsprocessen och lossar effektivt smuts. Den grundliga rengöringen säkerställer imponerande resultat och ger dessutom maximalt ytskydd.

Det är smidigt och enkelt att byta ut borsten

Den roterande borsten kan utan problem ersättas. Lossa fästanordningen på borsten för att avlägsna rengöringstillbehöret från rullborstfästet. Sätt fast den nya rengöringsborsten på fästet, byt ut och vrid fästanordningen medsols tills den når sin slutpunkt. När du hör ett klick sitter tillbehöret på golvborsten på plats. Det var allt – nu är det bara att fortsätta.