GARDENA Cykeltvättborste 18848-20

Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 62 50-01
Leverantör: Gardena
295 kr.
Du tjänar 8 poäng!

Den praktiska borsten för rengöring av cyklar, vagnar eller barnvagnar

  • Vattenförande: Cykeltvättborsten ansluts till slangen för att rengöra cyklar, vagnar och barnvagnar
  • Smart cykelrengöring: Robust borste för rengöring av cykelramen och utbytbar svamp för rengöring av ömtåliga ekrar
  • Reglerbar: Vid anslutning till trädgårdsslangen kan vattnet regleras och stängas av direkt på borsthandtaget
  • GARDENA ger 5 års garanti på denna artikel efter registrering. Mer information i produktbeskrivningen
  • Innehåller: 1 GARDENA Cleansystem cykeltvättborste

GARDENA cykeltvättborste med slanganslutning underlättar rengöringen av t.ex. cyklar.

Rengör snabbt och enkelt med vattenförande borste

Att rengöra cyklar eller liknande utomhus innebär ofta att behöva samla ihop och förbereda svampar, borstar, rengöringsmedel och hinkar. Denna tidskrävande och omständliga procedur hör från och med nu till det förflutna tack vare GARDENA Cykeltvättborste. Det enda förberedelsearbetet som krävs är ett enkelt ”klick” när borsten ansluts till trädgårdsslangen. Sedan är det bara att köra igång med den vattenförande rengöringen.

Borsten är enkel att använda, vilket gör att rengöringen sker smidigt och snabbt

Denna smarta borste är optimalt framtagen för cykelns alla vinklar och vrår. De turkosfärgade borststråna tar hand om envis och grov smuts på cykelramen medan de ömtåliga ytorna som t.ex. ekrarna rengörs med den skonsamma svampen. Svampens form gör det möjligt att komma åt svåråtkomliga ytor. Svampen kan bytas ut efter behov (art.nr 18849).

Reglerbar vattenmängd

När borsten är ansluten till vattenslangen kan vattenflödet regleras steglöst efter behov eller stängas av direkt på handtaget. Du slipper alltså springa fram och tillbaka till vattenkranen under arbetets gång.

En rengöringslösning för ännu mer komfort

Denna cykeltvättborste innebär att det tidskrävande, manuella arbetet med att blanda rengöringsmedel nu är ett minne blott. Om det handlar om mycket envis smuts kan du med fördel använda dig av de speciellt utvecklade Cleansystem schampostavarna (art.nr 989). Schampostavarna sätts helt enkelt in direkt i handborstens anslutningsnippel. Rengöringsstavarna omsluts av vattnet och resulterar i ett rengöringsmedel som fördelas jämnt på ytan som ska rengöras.

Hög kvalitet

GARDENA lägger stor vikt på högkvalitativa material vid produkttillverkningen. Cykelborsten tillverkas i Tyskland och är både UV- och frostbeständig, vilket gör att den utan problem kan förvaras utomhus, i förrådet eller i garaget året om. GARDENA ger 5 års garanti på produkten efter registrering på gardena.com/registration inom 3 månader efter inköpsdatum. Garantivillkoren finns på gardena.com/warranty.