GARDENA Comfort Handredskap Set 8964-30

Artikelnr: 970 44 47-01
Leverantör: Gardena
299 kr.
Du tjänar 8 poäng!

Högkvalitativa handredskap med bästa ergonomi

Setet med Comfort-handredskap övertygar med sin höga kvalitet och innehåller allt du behöver för att sköta om den mindre trädgården eller ta hand om alla småjobb. Comfort planterspade är perfekt för plantering och omplantering i krukor, blomlådor och rabatter. Det går lekande lätt att luckra upp och jämna ut jorden med Comfort blomkratta, och Comfort handräfsa är det optimala redskapet för att räfsa upp ogräs och löv i rabatten.
Vart och ett av redskapen i setet har ett handtag med maximal ergonomi, vilket innebär att du kan arbeta bekvämt även under längre perioder i trädgården. Integrerade mjuka delar i handtaget gör det behagligare att hålla i, och handen slinter inte när du arbetar tack vare det böjda skaftslutet på handtaget.
Våra Comfort-handredskap är byggda för att vara stabila och starka, så du kan vara säker på att de alltid klarar sin uppgift oavsett vilka utmaningar trädgården erbjuder. Och eftersom vi vill att du ska kunna lita på att dina redskap håller har alla produkter i setet 25 års garanti och de är tillverkade i högkvalitativt stål med en beläggning i Duroplast.