GARDENA Combisystem skyffelräfsa 3120-20

Artikelnr: 967 97 71-01
Leverantör: Gardena
335 kr.
Du tjänar 10 poäng!

Det praktiska trädgårdsredskapet med 3-i-1

GARDENAs combisystem skyffelräfsa är ett mångsidigt redskap som kan användas under hela trädgårdssäsongen. Med det här multifunktionsverktyget kan du skyffla, räfsa och till och med sila!
Skyffelräfsan övertygar tack vare sina många olika användningsområden. Nu kan du effektivt räfsa och plocka upp olika material. Oavsett om det handlar om löv eller rester från häckbeskärningen är skyffelräfsan till stor hjälp i trädgården. Samla ihop gräsklipp eller jord och lyft upp det genom en snabb rörelse med skyffeln. Skyffelräfsan är även perfekt lämpad för att ta hand om fallfrukt. Men det är inte allt: Tack vare silfunktionen kan du sila bort grenar ur jorden när du ska plantera eller omplantera.
Det praktiska combisystemet innebär att du enkelt kan kombinera skyffelräfsan med alla olika handtag i combisystemfamiljen. Välj den längd som passar bäst för dig och anpassa skyffelräfsan helt enligt dina önskemål. Oavsett om du föredrar trä, aluminium eller ett teleskophandtag kan du hitta den lösning som bäst motsvarar dina krav. Rekommenderad skaftlängd 130 cm. Aldrig mer böjd och krokig rygg: Du kan enkelt lyfta upp det insamlade trädgårdsavfallet i en bekväm stående ställning och forsla över det till en skottkärra eller liknande.
Skyffelräfsan är alltid klar att använda och den kompakta storleken gör den enkel att förvara. Det tåliga materialet med gafflar i högkvalitativ och stabil plast gör skyffelräfsan robust och hållbar, den har en garanti på hela 25 år.