GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll XXL inkl. batteri och laddare, turkos 18645-20

NYHET!
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 63 65-01
Leverantör: Gardena
Förut: 5 099 kr.
4 599 kr.
Du tjänar 137 poäng!

Innovativ trädgårdsbevattning med fjärrstyrning – setet är redo att användas direkt

  • Upprullningsteknik: Väggslangbox PowerRoll XXL rullar upp slangen automatiskt med ett knapptryck
  • Bekväm och bred räckvidd: Den 40 m långa slangen dras ut på ett smidigt sätt för bevattning av mycket stora trädgårdar
  • Friktionsfritt: Slangen rullas in på ett mjukt och smidigt sätt tack vare den innovativa funktionen RollControl+
  • Kraftfull: Slangtrumman drivs med det integrerade marknadsöverskridande 18V POWER FOR ALL-batteriet
  • Innehåller: 1 GARDENA batteridriven väggslangbox PowerRoll XXL inkl. 1 x 40 m kvalitetsslang 13 mm (1/2"), 1 anslutningsslang, 1 Original GARDENA systemdelar (krankoppling, slangkoppling, stoppkontakt), 1 rengöringsmunstycke, 1 väggfäste med skruvar, plugg och monteringshjälp, 1 systembatteri P4A PBA 18V/45 inkl. laddare P4A AL 1810 CV

GARDENA batteridriven väggmonterad slangbox PowerRoll XXL med automatisk upprullning ger en innovativ och bekväm bevattning tack vare batteriteknik.

Säker upprullningsteknik med en enkel knapptryckning

Den 40 m långa trädgårdsslangen har en fjärrkontroll i slangänden som kan användas för att bekvämt aktivera den batteridrivna upprullningen. Slangen rullas upp på ett kontrollerat sätt utan att trassla in sig eller vrida sig tack vare den integrerade slangföringen och funktionen RollControl+. Upprullningshastigheten minskas ytterligare de sista två meterna för att undvika skador. Slangförvaringsboxen gör därmed bevattningsarbetet till en bekväm och kontrollerad aktivitet.

Vattna stora trädgårdar på ett bekvämt sätt

Väggslangboxen erbjuder en lång räckvidd och tar inte mycket plats på väggen. Boxen sitter på ett väggfäste och går att svänga 180° åt varje håll för att utan problem kunna nå alla områden i trädgården och för att undvika att slangen trasslar in sig. Väggfästet på väggen har ett praktiskt utrymme för förvaring av sprutor, munstycken och andra bevattningstillbehör.

Ett batteri – många möjligheter

I egenskap av en av världens största marknadsövergripande batteriallianser erbjuder POWER FOR ALL ALLIANCE lösningar för både hem och trädgård. Batterierna kan användas i ett stort urval av redskap och för olika användningsområden. De är bra för både plånboken och miljön eftersom det inte kommer att krävas ett batteri för varje enstaka produkt.

Okomplicerad batteridriven slangupprullning

Det medföljande 18V POWER FOR ALL batteriet om 2,5Ah rullar automatiskt upp vattenslangen med en knapptryckning. Sätt helt enkelt in batteriet i väggslangboxen och starta upprullningen vid slangänden. Du kan också trycka på upprullningsknappen på boxens hölje för att få slangen upprullad på ett kontrollerat sätt.

Produktkvalitet med lång livslängd

Skyddshöljet skyddar batteriet mot regn och stänkvatten. Batteriet kan enkelt tas ut för att den i övrigt UV- och frostbeständiga slangboxen ska kunna hänga kvar utomhus i alla väder. GARDENA ger en garanti på 5 år på denna kvalitetsprodukt – Made in Europe. Registrering måste dock ske på gardena.com/registration inom 3 månader efter inköpsdatum. Batterier och laddare (även medföljande) är uteslutna. Garantivillkoren finns på gardena.com/warranty.