GARDENA Batteridriven Tvättborste AquaBrush Compact Solo 14840-55

NYHET!
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 72 08-01
Leverantör: Gardena
1 989 kr.
Du tjänar 59 poäng!

För optimal mobilitet överallt – kompakt, praktisk och flexibel

  • Ett batteri: AquaBrush Tvättborste är batteridriven och kompatibel med alla Alliance-batterier
  • Ett enda steg: Effektiv rengöring med vår batteridrivna tvättborste – ett knapptryck är allt som krävs
  • Optimerad borstprofil: Skonsam men effektiv rengöring – framtagen för ömtåliga träaltaner och terrasser
  • Bättre effektivitet: Tvättborsten är ett resursbevarande redskap tack vare ett vattenflödessystem som styrs i tre steg
  • Innehåller: 1 GARDENA batteridriven tvättborste AquaBrush  inkl. 1 ersättningstvättborste, 1 silikonskydd för laddningsbart batteri

GARDENA batteridriven tvättborste AquaBrush är praktisk och flexibel – helt enkelt en mångsidig lösning för många olika typer av rengöringsuppgifter.

Batteriet som alltid passar

Batterierna är en del av 18V POWER FOR ALL-systemet och kan användas till mer än 100 verktyg från ledande varumärken för hem och trädgård inom ramen för alliansen. Detta eliminerar behovet av ett separat batteri för varje produkt, något som gynnar både plånboken och miljön.

Förenkla din rengöringsrutin med sladdlösa Tvättborste AquaBrush

Uppnå smidiga rengöringsresultat med innovativa tvättborsten AquaBrush. Ett enkelt knapptryck och ett kontinuerligt vattenflöde aktiverar den roterande borsten. Denna strömlinjeformade process i ett steg gör rengöringen enkel och tar bort behovet av kablar, manuell arbetskraft eller ytterligare utrustning.

Optimerad borstprofil

Batteridriven Tvättborste AquaBrush – en lättviktig lösning för mångsidig rengöring. Redskapet kan kombineras med det separat tillgängliga förlängningsröret (art. 14825-20) för extra bekvämlighet på högre höjder. Den mångsidiga och optimerade borstprofilen gör att det passar till många olika typer av rengöringsuppgifter och säkerställer att du har rätt verktyg för jobbet.

Resurseffektiv rengöring

Vår innovativa tvättborste är ett resursbevarande redskap och innefattar ett trestegsreglerat kontrollsystem som styr vattenflödet för att säkerställa både exakt rengöring och optimerad effektivitet. För extra bekvämlighet gör den handtagsmonterade slanganslutningen det möjligt för vatten att ledas via innerröret med en knapptryckning, vilket tar bort behovet av en direkt slanganslutning till borsten.

Ergonomiskt och justerbart handtag

Tvättborsten har ett ergonomiskt och justerbart handtag, framtaget för maximal användarkomfort och bekvämlighet. Oavsett om det handlar om en snabb rengöringsuppgift eller ett mer omfattande projekt – handtaget säkerställer ett bekvämt grepp och kan enkelt justeras för att passa din önskade arbetsposition för minskad belastning. Det ergonomiska och justerbara handtaget förenklar dina rengöringsuppgifter tack vare optimal kontroll och komfort.