GARDENA Batteridriven Plattrensare EasyWeed Solo 14820-55

Utan batteri & laddare
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 72 18-01
Leverantör: Gardena
1 619 kr.
Du tjänar 48 poäng!

Batteridriven plattrensare– snabb, precis och kontrollerad ogräsborttagning

  • Ett batteri: EasyWeed Plattrensare är batteridriven med POWER FOR ALL-systemet och kompatibel med Alliance-batterier
  • Ett enda steg: Smidig ogräsborttagning med en knapptryckning med vår batteridrivna EasyWeed
  • Precis stabilitet: Redskapets centrala borstguide och den smala profilen säkerställer exakta och synliga resultat
  • Smidig ogräsborttagning: Lättviktig och ergonomisk design gör arbetet smidigt och lättutförlig
  • Innehåller: 1 GARDENA batteridriven plattrensare EasyWeed  inkl. 1 stålborste

GARDENA Plattrensare EasyWeed förenklar och strömlinjeformar arbetet med ogräsborttagning med en effektiv, batteridriven design.

Batteriet som alltid passar

Batterierna är en del av 18V POWER FOR ALL-systemet och kan användas till mer än 100 verktyg från ledande varumärken för hem och trädgård inom ramen för alliansen. Detta tar bort behovet av ett separat batteri för varje produkt, något som gynnar både plånboken och miljön.

Enkel fogrengöring

Fram tills nu har ogräsborttagning mellan fogar varit en tidskrävande och obekväm uppgift som antingen inneburit användning av starka kemikalier eller att behöva böja sig i all evinnerlighet. Den innovativa batteridrivna plattrensaren GARDENA EasyWeed 18V P4A är ett enastående redskap för grundlig rengöring med ett knapptryck. Setet är komplett med både batteri och laddare för ökad bekvämlighet.

Exakt och kontrollerat

Alla har sett det, oavsett om det handlar om uteplatsen eller uppfarten: det frustrerande ogräset som växer mellan fogar och skarvar. Tyvärr är det också ett ständigt återkommande problem. Redskapet avlägsnar oönskat ogräs i trädgården på ett effektivt och kontrollerat sätt utan kemikalier.

Lättviktig och flexibel

Redskapet väger bara 2 kg (utan batteri) för en smidig ogräsborttagning. Det höjdjusterbara teleskopröret säkerställer en bekväm passform för alla användare oavsett längd. Det ergonomiskt utformade handtaget i kombination med ett extra handtag fram ger en hög komfort under användning. Detta ger en ergonomisk, stressfri och upprätt arbetsposition som underlättar hela processen.

Den smarta lösningen

Plattrensaren har en smutsfälla och en skyddsklaff för snygg och prydlig rengöring. Dessa funktioner samarbetar smidigt för att låsa in smuts och skräp under ogräsborttagningen för ökad effektivitet. För repkänsliga ytor, se art. 14822.