GARDENA Batteridriven Altantvättset AquaBrush P4A, 2,5 Ah Komplett 14842-20

NYHET!
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 72 10-01
Leverantör: Gardena
Förut: 3 859 kr.
3 459 kr.
Du tjänar 103 poäng!

Horisontalt eller vertikalt, skonsamt eller intensivt, svåråtkomliga områden med mera

  • Ett batteri: AquaBrush Altantvättset är batteridriven och kompatibel med alla Alliance-batterier
  • Ett enda steg: Effektiv rengöring med vår batteridrivna Altantvätt – ett knapp är allt som krävs
  • Intensiv rengöring: Upplev exakt och effektiv rengöring med vår nya borstprofil framtagen för olika ytor
  • Modulärt system: Förlängningsrör och olika borstar för att passa för olika rengöringsuppgifter på olika ytor utomhus
  • Innehåller: 1 GARDENA batteridrivet altantvättset AquaBrush , inkl. 1 cylinderborste, 1 mjuk rundborste, 1 silikonskydd för batteri, 2,5 Ah batteri & laddare AL 1810CV

Batteridrivna GARDENA AquaBrush Altantvättset är en mångsidig lösning för nästan alla typer av rengöringsarbeten utomhus. Byt ut tillbehör efter behov.

Batteriet som alltid passar

Batterierna är en del av 18V POWER FOR ALL-systemet och kan användas till mer än 100 verktyg från ledande varumärken för hem och trädgård inom ramen för alliansen. Detta eliminerar behovet av ett separat batteri för varje produkt, något som gynnar både plånboken och miljön.

Förenkla din rengöringsrutin med sladdlösa AquaBrush Altantvätt

Uppnå smidiga rengöringsresultat med innovativa AquaBrushAltantvättset. Ett enkelt knapptryck och ett kontinuerligt vattenflöde aktiverar den roterande borsten. Denna strömlinjeformade process i ett steg gör rengöringen enkel och tar bort behovet av kablar, manuell arbetskraft eller ytterligare utrustning. I detta set ingår inte batteri och laddare.

Optimerad borstprofil

Batteridriven Altantvättset AquaBrush med optimerad borstprofil för mångsidig rengöring utomhus. Detta rengöringsredskap anpassar sig enkelt till alla dina rengöringsarbeten med en rullborste för trä, komposit och sten och en borste för ytor som garagedörrar och staket. Växla enkelt mellan tillbehören för att rengöra både horisontella och vertikala ytor – från skonsam till intensiv rengöring, även i svåråtkomliga områden. Din ultimata lösning för mångsidig utomhusrengöring.

Resurseffektiv rengöring

Vår innovativa Altantvätt är ett resursbevarande redskap och har ett trestegsreglerat kontrollsystem som styr vattenflödet för att säkerställa både exakt rengöring och optimerad effektivitet. För extra bekvämlighet gör den handtagsmonterade slanganslutningen det möjligt för vatten att ledas via innerröret med en knapptryckning, vilket tar bort behovet av en direkt slanganslutning till borsten.

Ergonomiskt och justerbart handtag

Altantvätten har ett ergonomiskt och justerbart handtag, framtaget för maximal användarkomfort och bekvämlighet. Oavsett om det handlar om en snabb rengöringsuppgift eller ett mer omfattande projekt – handtaget säkerställer ett bekvämt grepp och kan enkelt justeras för att passa din önskade arbetsposition för minskad belastning. Det ergonomiska och justerbara handtaget förenklar dina rengöringsuppgifter tack vare optimal kontroll och komfort.