GARDENA Batteridriven Altantvätt AquaBrush Solo 14841-55

NYHET!
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: 970 72 17-01
Leverantör: Gardena
2 369 kr.
Du tjänar 71 poäng!

Effektiv på ojämna ytor och når utan problem in i skåror och springor

  • Ett batteri: AquaBrush Altantvätt är batteridriven och kompatibel med alla Alliance-batterier
  • Ett enda steg: Effektiv rengöring med vår batteridrivna Altantvätt – ett knapptryck är allt som krävs
  • Intensiv rengöring: Upplev exakt och effektiv rengöring med vår nya borstprofil framtagen för träytor
  • Modulärt system: Förlängningsrör och olika borstar för att passa för olika rengöringsuppgifter på olika ytor utomhus
  • Innehåller: 1 GARDENA batteridriven altantvätt AquaBrush  inkl. 1 cylinderborste universal, 1 silikonskydd för batteri

GARDENA batteridriven AquaBrush Altantvätt säkerställer effektiv rengöring av trä, komposittrall, sten, terrasser, altaner och ojämna ytor.

Batteriet som alltid passar

Batterierna är en del av 18V POWER FOR ALL-systemet och kan användas till mer än 100 verktyg från ledande varumärken för hem och trädgård inom ramen för alliansen. Detta eliminerar behovet av ett separat batteri för varje produkt, något som gynnar både plånboken och miljön.

Förenkla din rengöringsrutin med sladdlösa AquaBrush Altantvätt

Uppnå smidiga rengöringsresultat med innovativa Altantvätt AquaBrush. Ett enkelt knapptryck och ett kontinuerligt vattenflöde aktiverar den roterande borsten, strömlinjeformar processen och tar bort behovet av sladdar, manuellt arbete och extra utrustning. Detta set innehåller inte batteri och laddare.

Optimerad borstprofil

För exakt rengöring: Vårt mångsidiga set innefattar en optimerad borste för trä, komposit och stenbeläggningar samt ett ergonomiskt förlängningsrör. Detta verktyg lämpar sig perfekt för ömtåliga träaltaner, uteplatser, trappor och terrasser samt rengör ojämna ytor genom att tränga in i alla skåror och springor för ett exakt och enhetligt resultat.

Resurseffektiv rengöring

Vår innovativa Altantvätt är ett resursbevarande redskap och har ett trestegsreglerat kontrollsystem som styr vattenflödet för att säkerställa både exakt rengöring och optimerad effektivitet. För extra bekvämlighet gör den handtagsmonterade slanganslutningen det möjligt för vatten att ledas via innerröret med en knapptryckning, vilket tar bort behovet av en direkt slanganslutning till borsten.

Ergonomiskt och justerbart handtag

Altantvätten har ett ergonomiskt och justerbart handtag, framtaget för maximal användarkomfort och bekvämlighet. Oavsett om det handlar om en snabb rengöringsuppgift eller ett mer omfattande projekt – handtaget säkerställer ett bekvämt grepp och kan enkelt justeras för att passa din önskade arbetsposition för minskad belastning. Det ergonomiska och justerbara handtaget förenklar dina rengöringsuppgifter tack vare optimal kontroll och komfort.