GARDENA

Gardena – Produkter som förenklar ditt trädgårdsarbete

Gardena är ett tyskt företag som grundades 1961. Med över 60 års erfarenhet i ryggen tillverkar Gardena trädgårdsredskap och utrustning för hus och trädgård. Deras produktutbud inkluderar trädgårdsslangar, sprinklers, kärror, redskap för trädgårdsarbete, automatiska vattensystem och andra trädgårdsartiklar. Gardena är kända för sin höga kvalitet och innovativa teknologi. De har också utvecklat en app för smartphones och surfplattor som gör det möjligt för användare att styra och övervaka deras automatiska vattensystem från en enhet. Gardena är en av de ledande tillverkarna av trädgårdsutrustning i Europa och är välkända för sina kvalitetsprodukter och goda service.

Därför ska du välja Gardena

Gardena har ett brett utbud av trädgårdsredskap och utrustning för att hjälpa dig att skapa den perfekta trädgården. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa teknologi, så du kan vara säker på att du får det bästa av det bästa när du väljer Gardena.

Vill du ha en gräsmatta som ser ut som om den kommer från en golftävling? Då ska du definitivt kolla in deras sprinklersystem, det är så precist att du kan vattna varje blad av gräs. Och med deras automatiska vattensystem kan du glömma bort att vattna trädgården, det fixar det åt dig medan du är på semester eller bara njuter av en god bok på verandan.
Deras trädgårdsredskap, som exempelvis deras saxar och häcksaxar, är också toppen. De är ergonomiskt utformade för att göra trädgårdsarbetet så bekvämt som möjligt, och de är tillverkade med hårda material så de håller länge.

Så om du vill ha trädgårdsutrustning som är tillförlitlig, hållbar och gör livet enklare, så borde du definitivt kolla in Gardenas sortiment. Det är det bästa valet för en proffsig och vacker trädgård.

Låt Gardenas robotgräsklippare sköta gräsmattan

Gardenas sortiment av robotgräsklippare är utformade för att göra det enkelt för dig att sköta din gräsmatta. Gardena robotgräsklippare är utrustade med avancerad teknik som gör det möjligt för dem att klippa gräset på ett precist och effektivt sätt.

Deras robotgräsklippare har en automatisk navigeringsfunktion som gör att de kan klippa gräset på ett systematiskt sätt, undvika hinder och hålla sig på rätt väg. De är också utrustade med sensorer som hjälper dem att känna av om gräset är för högt och justera klipphastigheten därefter.

Vissa av Gardenas robotgräsklippare har också en funktion som gör det möjligt för användaren att styra dem via en smartphone eller surfplatta-app, det gör det möjligt att starta, stoppa eller justera inställningarna för roboten från en enhet.

Gardenas robotgräsklippare är ett bra val för dem som vill ha en välvårdad gräsmatta utan att behöva lägga tid och ansträngning på att klippa gräset manuellt. Deras robotgräsklippare är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Underlätta med rätt produkter för bevattning

Gardena är proffs på bevattning! Deras sortiment av bevattningsutrustning är utvecklat för att göra det enkelt för dig att hålla din trädgård riktigt fräsch och fin.

Vill du ha en sprinkler som sköta bevattningen av gräsmattan? Gardena bevattning har det! Deras sprinklersystem är kända för att vara precisa och effektiva, så du kan vara säker på att din gräsmatta kommer att se ut som om den kommer från en golftävling.

Och om du är den typen av person som gillar att resa eller bara vill slappa på verandan medan trädgården tar hand om sig själv, så kommer du att älska deras automatiska vattensystem. Det gör det möjligt för dig att ställa in vattningen en gång och sedan glömma bort det, så du kan njuta av livet medan trädgården vattnas som om du vore hemma.

Men det är inte bara sprinkler och automatiska vattensystem, Gardena har också en mängd olika slags trädgårdsslangar och tillbehör för bevattning som hjälper dig att få det bästa resultatet.

Så om du vill ha en trädgård som alltid ser grön och frisk ut, utan att behöva lägga tid och ansträngning på det, så borde du definitivt kolla in Gardenas sortiment av bevattningsutrustning. Det är det bästa valet för enkelt och effektiv bevattning.

Vanliga frågor om produkter från Gardena Trädgård

Vad ska jag tänka på när jag ska köpa gräsklippare?

Storlek på tomt. Kuperad eller slät tomt. Fråga oss om du är osäker.

Vilken Häcksax häcksax ska man köpa?

Det beror på häckens storlek och typ av häck.

Hur slipar man häcksax?

Mekanisk häcksax slipar man med slipsten. En eldriven eller batteridriven kan man inte slipa.

Hur gör man med bevattningen när man är bortrest?

Använder sig av Gardenas Smart system. På så sätt kan du enkelt och smart automatisera din bevattning.

Vilka trädgårdsredskap behöver man?

Det beror helt på hur stor trädgård man har. En bra början är att införskaffa en spade och räfsa, detta behöver man alltid.

Hur lindar man tråd på en Gardena grästrimmern?

Man snurrar på tråden i pilens riktning.

Hur byter man tråd på grästrimmern?

Oftast är det en hel kassett med färdiglindad lina man sätter i.

Hur fungerar en lövblås?

Den blåser löven i den riktning man vill, t.ex. samla ihop i en hög för att sedan kompostera.