DREMEL® Multiverktyg 8240-3/45 12V

Verktyget du vill ha, kraften du behöver.
Lagerstatus: I lager
Artikelnr: F0138240JF
Leverantör: Bosch
2 475 kr.
Du tjänar 74 poäng!
 • Arbeta med samma kraft som nätdrivna Dremel 4250.
 • Fantastisk batteritid och mindre värmebildning gör det bekvämare att arbeta längre stunder.
 • 12 V, 2 Ah-batteri så att du kan arbeta var du vill. Ett 12 V, 2 Ah-batteri med 2 Ah-laddare medföljer.
 • Användarvänlig design och full kompatibilitet med Dremels tillbehör och insatser.
 • Fler tillbehör för flera sorters projekt får du i vår 3/45-sats med 45 tillbehör och 3 insatser.
  • Bärbart verktyg med lång batteritid
  • Full effekt för bästa resultat med sladdlösa Dremel 8240 – det bärbara kraftpaketet som ger dig full kontroll över arbetet. Du får samma effekt som med den nätdrivna Dremel 4250 utan att behöva vara bunden till ett eluttag. Liten men stark, med lång drifttid tack vare det kraftfulla och uttagbara 2 Ah-batteriet.
  • Utformad för dig
  • Dremel 8240 är utformad för att din upplevelse ska vara så bra som möjligt. Från den ergonomiska verktygsdesignen till placeringen av knapparna – detta bärbara multiverktyg har allt. Du kommer att känna igen klassiska Dremelegenskaper som de superenkla inställningarna och den logiska utformningen. Verktyget jobbar med mindre värmebildning och lägre ljudnivå så att du kan lägga all uppmärksamhet på ditt projekt. Som ett extra plus ligger softgriphandtaget perfekt i handen. Hastighetsinställningen på Dremel 8240 sitter i mitten, precis där man har tummen när man håller i verktyget. Det kallar vi ergonomisk design med fingertoppskänsla. Dremel 8240 har dessutom motorbroms, vilket ger dig mer kontroll och gör arbetet ännu säkrare. I stället för att verka med långsam kraft stoppar motorbromsen rotationen omedelbart när verktyget stängs av. Tydliga LED-batteriindikatorer gör det enkelt att hela tiden hålla koll på aktuell batterinivå. Dremel 8240 har ett hänghandtag så att du kan hänga det i Dremels verktygsställ för verktyg med böjlig axel.
  • Multiverktyg med många användningsområden
  • Fullt ös oavsett projekt. Dremel 8240 är lika mångsidig som den är kraftfull. Innebär ditt projekt kapning, slipning, snidning, gravyr, sandpappersslipning, rengöring eller polering? Oavsett vad det gäller klarar Dremel 8240 jobbet – verktyget är nämligen kompatibelt med hela Dremels stora sortiment av multiverktygsinsatser och tillbehör. EZ SpeedClic gör att du byter tillbehör sex gånger snabbare med den revolutionerande dra – vrid – släpp-mekanismen. Du kan dessutom använda Dremel MAX-tillbehör med din Dremel 8240. De håller högsta nivå när det gäller livslängd och slittålighet.
  • Hård väska för bästa möjliga kontroll, säkerhet och detaljnoggrannhet
  • En stor uppsättning tillbehör som är skräddarsydda för specifika användningsområden. Tre medföljande insatser – detaljgrepp, tillformningsplattform och skyddsinsats – för optimal kontroll, säkerhet och precision. Med tillbehörssatsen i 45 delar, inklusive EZ SpeedClic, öppnar sig möjligheter för fler projekt än någonsin. Alltihop levereras i en snygg verktygsväska i kanvastyg, med smarta remmar som håller sakerna på plats och ett praktiskt fack för bruksanvisningen och annan information.