DEWALT

DeWalt är experter på verktyg

DeWalt grundades 1924 av Raymond E. DeWalt i Leola i Pennsylvania, USA. Idag är DeWalt ett varumärke som tillhör amerikanska företaget Stanley Black & Decker. De är en ledande tillverkare av professionella elverktyg och utrustning för byggbranschen, inklusive borrmaskiner, slagskruvdragare, hyvel, kap- och riggverktyg, sågar, generator och mycket mer. DeWalt har etablerat sig som ett välkänt och respekterat varumärke bland professionella hantverkare och konstruktörer på grund av deras höga kvalitet, pålitlighet och prestanda. DeWalt erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och reservdelar för deras verktyg. Deras verktyg är kända för sin hållbarhet och uthållighet, och många av deras produkter har lång livslängd och garanti.

Tillverkat skruvdragare sedan 1930-talet

De började tillverka skruvdragare i början av 1930-talet, och sedan dess har de fortsatt att utveckla och förbättra deras produkter för att möta kraven från professionella hantverkare och konstruktörer. DeWalt skruvdragare är kända för sin höga prestanda och pålitlighet, och de finns i en mängd olika modeller för att möta olika behov och krav.

Pålitliga och användarvänliga cirkelsågar

DeWalt har ett brett utbud av cirkelsågar för professionella hantverkare och konstruktörer. Deras cirkelsågar är kända för sin höga prestanda, pålitlighet och användarvänlighet.
DeWalt erbjuder en mängd olika modeller av cirkelsågar, inklusive trådbundna och trådlösa, med olika kapacitet och prestanda. Deras cirkelsågar är utrustade med avancerad teknologi som gör det möjligt för dem att kapa precist och effektivt, med justerbar hastighet och olika munstycken för olika kapbehov.

DeWalt cirkelsågar är också utrustade med enkel och effektiv mekanisk design med tillgängliga komponenter för enkelt underhåll. Många av deras cirkelsågar har också inbyggd LED-belysning för att göra det lättare att se vad man gör, och väger mindre för att göra det lättare att hantera.

Deras cirkelsågar är ett utmärkt val för dem som söker högpresterande och pålitliga verktyg för kapning. Deras cirkelsågar erbjuder enkel användning och underhåll samt en mängd olika funktioner för att möta olika kapbehov.

Vanliga frågor om Dewalt Verktyg

Hur mäter man med laser?

Strålen som är grön eller röd mäter av ett avstånd eller en linje i lod eller som är rak.

Vad är en Geringssåg?

En såg som sågar exakta vinklar.

Vad använder jag en bandsåg till?

För att klyva eller kapa brädor. Sågen är även utmärkt att såga parallellt och för kurvsågning.

Vad är en slagborrmaskin?

En borrmaskin för att borra i betong och sten.

Vilken Dewalt polermaskin kan jag använda till bilen?

Dewalt batteridrivna 18 V maskin DCM848N är utmärkt till att polera bilen med.