KÄRCHER Grovdammsugare för vått och torrt

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

KÄRCHER Grovdammsugare WD 3 P

Grovdammsugaren WD 3 P är utrustad med en 17-liters plasbehållare och ett uttag för elhandverktyg med automatisk på/av. Dammsugare imponerar med sin höga sugkraft och energieffektivitet.
1 399 kr.

KÄRCHER Grovdammsugare WD 4

Kraftfull och energisnål: WD 4 grovdammsugare är idealisk vid rengöring i bilen, garaget, källaren, hobbyrummet och snickarboden. WD 4 är utrustad med en slagtålig plastbehållare på 20 liter och en ny patenterad filterrengöringsteknik.
1 449 kr.

KÄRCHER Grovdammsugare WD 5 P

WD 5 P grovdammsugare för vått och torrt är en kraftfull och energieffektiv grovdammsugare för vått och torrt med behållare på 25 liter, planfilter i kassett, semiautomatisk filterrengöring och uttag för elhandverktyg.
2 399 kr.

KÄRCHER Grovdammsugare WD 5 Premium

WD 5 Premium är en extremt kraftfull och effektiv grovdammsugare för vått och torrt med 25-liters rostfri behållare, planfilter i kassett, samt semiautomatisk filterrengöring och blåsfunktion.
2 349 kr.

KÄRCHER Grovdammsugare WD 5 PS V-25/5/22 Workshop

En extremt kraftfull och energieffektiv verkstadsdammsugare: WD 5 PS Workshop med 25-liters behållare i rostfritt stål, eluttag med automatisk på/av-brytare, filterrengöringsfunktion och specialtillbehör.
2 999 kr. 2 299 kr.

KÄRCHER Grovdammsugare WD 6 P S

Extremt hög sugeffekt och energieffektivitet: Grovdammsugaren WD 6 P S sticker ut från mängden tack vare sin behållare i rostfritt stål på 30 l med dräneringsplugg, eluttag, 8 m nätkabel och 3,5 m sugslang.
3 299 kr. 2 999 kr.

KÄRCHER Uppladdningsbar sopare KB 5

Redo att användas med kortare varsel än en dammsugare: den sladdlösa elektriska sopborsten KB 5 för smidig mellanrengöring. Enastående rengöringsprestanda i de allra minsta utrymmen.
899 kr.