Kategorier

HUSQVARNA Åkgräsklippare / Riders

Visa som rutor lista
Sortera på
Visa per sida

Husqvarna Batteriladdare

525 kr.

Husqvarna åkgräsklippare - Klipp stora grönytor snabbt och smidigt

Vare sig du väljer en Rider eller en trädgårdstraktor får du en Husqvarna åkgräsklippare med komfort, mångsidighet och kontroll du behöver för den perfekta klippningen. Om du har en trädgård med stora öppna ytor ska du välja en Husqvarna åkgräsklippare med generös klippbredd. Om det förekommer många hinder, till exempel träd och buskar, är det bättre att välja en Husqvarna åkgräsklippare som är liten nog att klara trånga passager.

Åkgräsklippare kan verka klumpiga och svåra att hantera, speciellt trånga utrymmen som kräver lite finkänsla. Husqvarna åkgräsklippare är gjorda för mer än att klippa gräset på stora ytor, även lite mindre och mer svåråtkomliga ställen i trädgården går bra att klippa. Alla Husqvarna Riders har frontmonterade klippaggregat för bättre kontroll över arbetsområdet. Den här typen av klippaggregat ger också möjlighet att klippa under buskar och komma närmare staket och väggar. Husqvarnas åkgräsklippare har en unik midjestyrning, som gör att de är extremt lätthanterliga. Tack vare den korta svängradien kan du enkelt svänga runt i trånga utrymmen och komma åt nästan alla tänkbara ytor. Du arbetar mer effektivt och får fina resultat snabbare med mindre ansträngning. Med eller utan fyrhjulsdrift, du bestämmer själv.

Husqvarna Åkgräsklippare eller Trädgårdstraktor? 

När det har blivit dags att köpa en gräsklippare finns det ett par saker att tänka på. Vilket behov har du? Är det en Husqvarna Åkgräsklippare eller en Trädgårdstraktor som passar dig? Och var är skillnaden? Båda är varianter av en gräsklippare som du sitter på och styr, men det som skiljer dessa åt är att en åkgräsklippare har sitt klippaggregat framtill på maskinen medan en trädgårdstraktor har sitt på mitten. En trädgårdstraktor passar bäst när du har stora plana ytor där du inte behöver komma åt trånga utrymmen eller skarpa svängar. En Husqvarna åkgräsklippare är betydligt bättre på att klippa mer svåråtkomliga ytor och kan tack vare sitt frontmonterade klippaggregat samt sin korta svängradie komma åt och navigeras genom betydligt smalare hinder.

Ett bredare användningsområde

Med en trädgårdstraktor från Husqvarna får du förstklassiga resultat genom att använda den klippmetod som lämpar sig bäst för din gräsmatta. Välj en modell med en integrerad uppsamlare om du vill samla upp gräsklipp och få prydliga resultat. För snabb och effektiv klippning väljer du en traktor med sidoutkast. Växla till BioClip®-läget när gräsmattan behöver gödning.

Dessutom hjälper ett brett sortiment med tillbehör till Husqvarna åkgräsklippare dig att genomföra andra trädgårdsuppgifter under hela året. Ta en extra titt på tillbehören, till exempel en borste för uppsamling av gräs, löv och skräp. Mossrivare, vertikalskärare, spridare och vagn för skötsel av gräsmattor och en snöplog, en snöslunga eller en frontmonterad borste för röjning av infarter och gångvägar. Genom att förse din Husqvarna åkgräsklippare med en snöplog eller snöslunga har du en maskin som kan används till mer än att klippa gräset på sommaren. Att skotta bort stora mängder snö på vintern blir en barnlek.

Husqvarna åkgräsklippare – Ännu bättre med Husqvarna Connect

När du väljer en åkgräsklippare från Husqvarna blir du inte bara ägare till en fantastiskt bra åkgräsklippare, du får även tillgång till deras mobilapp Husqvarna Connect. Där kan du enkelt se information som när det är dags att klippa gräsmattan, eller få tips från proffs om något med din Husqvarna åkgräsklippare inte fungerar som det ska. Du hittar även produktinformation, guider samt manualer direkt i telefonen.

Husqvarna Åkgräsklippare – Prisvinnaren

Att ta steget från en vanlig gräsklippare till en åkgräsklippare är både tacksamt och roligt. Med en något större prislapp kommer ofta lite oro att den nya maskinen inte ska leva upp till dina förväntningar. Om detta känns bekant kan det vara skönt att veta att Husqvarna Åkgräsklippare är stolta vinnare av flera bäst-i-test jämförelser. I dessa jämförelser mäts resultat och funktioner, även kundbetyg vägs in i jämförelserna. Husqvarna åkgräsklippare tog så sent som 2022 hem Testat.nu:s förstapris, tack vare Rider-versionens enkla manövrering, smarta funktioner och positiva konsumentrecensioner.